Zooplussan ruokalähetys syynissä – Kisukisut testaavat!

Etusivu / aktiivinen kissa / Zooplussan ruokalähetys syynissä – Kisukisut testaavat!

Kisun kisut yllätettiin iloisesti, kun yhteistyökumppanimme Zooplus otti yhteyttä tiedustellakseen, löytyisikö kotia etsiviltä kisumirreiltämme kiinnostusta lähteä testailemaan kissanruokia.

… Jaa että löytyisikö?!
Ruokahan näille pörröisille hoidokeillemme kelpaa aina, joten ryhdyimme innolla ihmettelemään, minkälaisilla herkuilla Zooplus karvapörhelöitämme muistaisi.
Postitoimitus Zooplussalta piti sisällään Purizon Adult Chicken and fish -kuivaruokaa (pussin aika tavalla kärsineestä ulkonäöstä saamme kiittää Jennin kissakatrasta, joiden armoille ruokalähetys päätyi saavuttuaan odottelemaan edelleenkuljetusta) ja Cosma Snackies -herkkupalalajitelman mauissa kana, ankka, tonnikala ja nauta.

Tiukkana testausraatina toimivat kuusi kodinetsijäämme: Terri ja Tella, Terrin kolme pentua sekä ihastuttava ikinuori Turbo-mummo.

Cosman herkkupaloja maistatettiin Turbolle maku toisensa perään, ja namuset saivat ensipuraisulla Turbo approves -leiman kylkeensä. Hurja kehräys ja kurina vain kävi, kun mummeli mutusteli namipaloja tyytyväisenä. Ja kun herkkuja satoi senioriitan mielestä suuhun liian verkkaiseen tahtiin, saalisteltiin niitä ihan kahdella jalalla tasapainoillen, häntä töttöröllä ja tassuilla hurjasti huiskien.
Hoitohenkilökunta ihastui Cosma Snackies -lajitelmassa (kivan pakkauksen lisäksi) erityisesti siihen, että namuset ovat 100% kylmäkuivattua lihaa; mitään ylimääräistä näissä herkuissa ei siis ole, ja ne hellivät jopa viljoille herkän ikäneiti Turbon vatsaa.
Samoin tekee Purizon Adult -kuivaruoka, joka ei sisällä lainkaan viljaa; proteiinia kuivaruoasta löytyy 44%, ja lisäksi se sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja. Myös keinotekoiset säilöntä- ja väriaineet on tästä raksusta jätetty pois, joten tämän ensikodin hoitohenkilökunta tykkää tästä tuotteesta kovasti! Ja niin tykkäsi Turbokin, raksukuppi tyhjeni hurjaa vauhtia ja kissa kurisi tyytyväisenä.Raksujen sopivan hieno koostumus sopi mainiosti myös pienempien naskalihampaiden pureksittavaksi, sillä myös kissahuoneen asukkaiden raksukipoista Purizonin kuivaruoka hupeni sellaista tahtia, ettei maistuvuutta tarvinnut arvuutella.

Tällainen killisilmä tuijotti huuliaan nuoleskellen, kun palasin tarkistamaan, miten on ruoka maistunut

Muistattehan, ihanaiset Ensikoti -blogin lukijat, että klikkaamalla itsenne Zooplus-verkkokauppaan blogin oikeasta sivupalkista löytyvän bannerin tai tämän linkin kautta kartutatte ostoksillanne myös Kisun kodittomien kissojen varoja: jokaisesta bannerin kautta tehdystä tilauksesta Zooplus lahjoittaa osuuden yhdistykselle tilauksen loppusummasta. Voit siis tukea Kisun työtä shoppailemalla, ilman itsellesi koituvaa rahanmenoa! Kuinka kätevää on tämä? 🙂
Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä: Zooplus hellii Kisun kodittomia kissoja nyt oikein urakalla. Kissojen Suojelu – Kisu Ry on nimittäin valittu loppuvuoden ajaksi Zooplussan Zoolove-ohjelman lahjoituskohteeksi! Jokaisesta tilatusta Zoolove by Zooplus -tuotteesta Kisun kodittomat kisut siis kartuttavat varojaan 10% tuotteen myyntihinnasta. Zoolove by Zooplus -tuotteita voit ihastella täältä (muista kuitenkin tuotteita tilatessasi siirtyä verkkokauppaan blogin bannerin tai tämän linkin kautta).

Jätä kommentti