Deluxe PrimaCat testissä

Etusivu / #deluxeprimacat / Deluxe PrimaCat testissä

Tämä ensikoti sai alkuviikosta jännää postia kun oma kissamme Rinkeli valittiin mukaan Deluxe PrimaCatin Fiksu vaihto -testiryhmään. Testiryhmäläiset pääsevät kahden viikon ajan maistelemaan Deluxe PrimaCatin lihaisampia annospusseja, -aterioita ja täysravintoa eli pussiruokaa, pateeta ja kuivamuonaa siis.

Laatikko täynnä herkkuruokaa.

Smirre tutustuu sisältöön.

Rinkelin kuivamuonan syömistä on rajoitettu minimiin ummetustaipumuksen vuoksi, siksi testiin pääsee osallistumaan myös toinen oma kissamme Smirre, joka taas ei juuri muusta välitä kuin kuivamuonasta.

Rinkeli maistiaisilla. 

Smirrelle maistuu kuivamuona.
Näin vajaan viikon kokemuksella ovat kissamme olleet oikein  tyytyväisiä ruokalähetyksen sisältöön. Olemme koittaneet ryhdistäytyä ja panostaa taas kissojen ruoan lihaisuuteen, ovathan kissat lihansyöjiä, ja nämä pussit, purkit ja kuivamuonha tulevat varmasti jatkossa olemaan tarjolla myös ensikotikissoillemme raakaruokinnan tukena.
Kuivamuona oli niin hyvää, että Smirren piti hakea sitä oma-aloitteisesti lisää.

Rinkeli syö niin, että PrimaCatit vaan roiskuu!
Muutaman päivän päästä raportoidaan mitkä muodostuivat kissojemme suosikeiksi! Toistaiseksi kana taitaa olla johdossa 😉
Ps. Tulevien häidemme takia, joita ollaan järjestelty 9kk ikäisen vauhtivauvan avustuksella, ensikotikuulumisten päivittäminen on jäänyt olemattomiin, mutta eiköhän syksyn mittaan sillekin löydy taas aikaa!
(mielipiteet ovat ensikodin henkilökohtaisia)

Jätä kommentti