Lahjoita

Etusivu / Lahjoita

Rahalahjoitukset

Tiedäthän, että Suomessa on kissakriisi. Kriisi johtuu pääosin populaatiokissoista, joita suurin osa Kisu ry:n kissoista on. Nämä kissat ovat huonosti hoidettuja ja heitteille jätettyjä. Jotta voimme auttaa heitä, tarvitsemme tukijoiltamme lahjoituksia eläinlääkärikuluihin, hiekkaan ja ruokaan. Jokainen kissa ansaitsee toisen mahdollisuuden ja sinä voit olla osaltasi sen antamassa!

Rahalahjoituksen voi tehdä seuraavilla tavoilla:

Liity kuukausilahjoittajaksi!
Verkkokaupastamme voit liittyä kuukausilahjoittajaksi, jolloin lahjoitussumma veloitetaan sinulta automaattisesti joka kuukausi.
Katso tästä vaihtoehdot.

Suoraan kotisivujen kautta
Klikkaa linkkiä, niin pääset suorittamaan haluamasi suuruisen kertalahjoituksen.

 

Tilille lahjoitus

Tilinumero: FI40 1146 3001 1286 66

Viite: 10281

 

MobilePay

Lataa MobilePay älypuhelimeen omasta sovelluskaupastasi. (Google Play | App Store)

Kirjauduttuasi sisään sovellukseen lisää haluamasi lahjoitussumma ja lähetä se Kisun lahjoitusnumeroon 71152.

 

Facebook-lahjoitus

Klikkaa itsesi Kisun Facebook-tilille alla olevasta linkistä ja käytä Facebookin lahjoituspainiketta maksun suorittamiseen.

 

https://www.facebook.com/Kissojensuojelu/

 

Rahankeräyslupa

Jäseneksi

 

Kisulla ei ole erillistä jäsenhaku- eikä jäsenhyväksymisprosessia. Jäseneksi pääset hyväksymällä säännöt, täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Jäsenyys uusitaan jokaisen vuoden alussa lähetettävällä jäsenmaksulomakkeella ja jäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden. Joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa myös seuraavan vuoden. Hallitus kokouksessaan päättää jäsenyyden hyväksymisestä lain vaatimalla tavalla.

Vuosijäsenenä voit halutessasi osallistua yhdistyksen vuosikokoukseen ja olet äänivaltainen yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenenä voit myös osallistua vuosikokoukseen, mutta et ole äänivaltainen. Kannatusjäsenyys on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat tukea jäsenmaksullasi kissojen auttamista.

Vanhat jäsenet uudistavat jäsenyytensä maksamalla jäsenmaksun. Muuttuneet jäsentiedot voit korjata sivulla www.kisu.yhdistysavain.fi/jasensivut tai ilmoittamalla muutoksista osoitteeseen [email protected]

Jäsenlomakkeen pääset täyttämään tästä.

Jäsenmaksut:

  • vuosijäsen 30 €
  • pienituloinen vuosijäsen 15 €
  • kannatusjäsen 50 €
  • yritysjäsen 100 €

Jäsenmaksulomakkeen täytettyäsi saat jäsenmaksutiedot sähköpostiisi. Jos maksat jonkun muun jäsenmaksun tai useamman maksun samalta tililtä, ilmoitathan siitä sähköpostitse rahastonhoitajalle osoitteeseen [email protected]. Viestikentän sisältö ei välity Kisulle.

Tietojasi käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille ilman suostumustasi. Tiedot tallennetaan jäsenrekisteriin. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen tietosuojaseloste.

Tarvikelahjoitukset

Ruoka- ja tarvikelahjoitusten osalta voit olla yhteydessä seuraavilla tavoilla:

Katja Solala, p. 050 374 4858 (Ota mieluiten yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppilla)

sähköposti: [email protected]

Voit myös laittaa viestiä Facebookin kautta (https://www.facebook.com/Kissojensuojelu/)

Kannatustuotteet

Tule ostoksille! https://www.facebook.com/groups/345415446861429