Tule vapaaehtoiseksi

Etusivu / Tule vapaaehtoiseksi

Lähde Ensikodiksi kissoille

Ensikodit ovat Kisun koko toiminnan kannalta tärkeimmässä roolissa. Ensikodit mahdollistavat kissojen sisäänoton ja uuden kodin etsinnän.

Ensikodilla ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja, pelkkä halu auttaa kodittomia kissoja, sekä sopiva ripaus kärsivällisyyttä riittää! Tärkeintä on tarjota kissalle turvallinen väliaikaiskoti, tarvittaessa antaa aikaa kissan kesyyntymiselle ja tarkkailla kissan vointia.

Jokaisella ensikodilla on oma vastaava, jonka puoleen voi kääntyä aina kun joku asia mietityttää. Yhdistys kustantaa kissan ruuat, hiekat, tarvikkeet ja eläinlääkärikulut. Sijaiskoti saa halutessaan osallistua kissan kuluihin.

Ota yhteyttä: [email protected]

Muu vapaaehtoistoiminta

Voit olla mukana monella eri tavalla oman aikataulusi ja halusi mukaan. Omaa ammattitaitoasi, suhteitasi ja muita taitoja voit käyttää hädänalaisten kissojen hyväksi monipuolisesti ja vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Voit osallistua tapahtumiin (pitää pöytää tai leipoa/kutoa tapahtumiin), postittaa tukituotteita, pitää kirpputoripöydästämme huolta, auttaa autokuljetuksissa, osallistua eri tiimien toimintaan (esim. tiedotus, graafinen osaaminen) tai lähteä vaikkapa Kisun hallitukseen toimintaa kehittämään!

Ota yhteyttä: [email protected]