Rouskun ja Huurteen kuulumisia ja ostoksia

Etusivu / Huurre / Rouskun ja Huurteen kuulumisia ja ostoksia
Pitkästä aikaa meidänkin ensikodista hieman kuulumisia, joskaan mitään kummempaa kerrottavaa ei ole. Rousku rouskuttaa menemään entisellään, samoin Huurteinen huurruttelee vanhaan malliin. Kevät on kyllä tuonut vipinää siinä mielessä, että molemmille maistuu leikki ja kaikenkokoiset pallot (ja varsinkin ne kolisevat, pahoittelut alakerran naapureille) saa kyytiä. Uusin suosikki on puutarhamessuilta kotiutettu stressipallo, jota on kiva pelata maaliin (eli telttaan), samoin Zooplussalta muiden ostosten mukana tulleet hiiret.
Rousku miettii mitä sitä puuhailisi seuraavaksi
Pari uutta hankintaakin on kissojen hyväksi tehty. Säiden salliessa on aloitettu parvekeulkoilut ja korkean kaiteen vuoksi piti hankkia kissoille maisemapuu, josta voi näppärästi seurata autoja, lenkkeilijöitä ja bussinodottelijoita. Puu on hankittu Puuilosta.Vähän se oli kiikkerä, mutta heiluminen ratkaistiin painavilla käsipainoilla, tulee niillekin käyttöä!
Zooplussalta laitettiin peti tilaukseen kun paraatipaikalla ikkunan edessä on ajoittain tungosta. Varsinkin Rousku viihtyy mainiosti torkuilla tai tarkkailemassa nykyiseltä pediltä, mutta ahdistuu hieman jos viereen änkee joku muu kissa. Siksi piti tilata ”jatkopala”. Ensin tosin kissanpedin tilalle meille toimitettiin vahingossa koiranpeti, mutta Zooplussan nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu kertoi, että saamme lahjoittaa koiranpedin eteenpäin ja he lähettävät jälkitoimituksena alkuperäisen tilauksen. Hyvää asiakaspalvelua siis! Vielä tosin yksikään kissoista ei ole uudelle pedille rohjennut kiivetä 😛 Rousku meinasi jo hypätä siihen lattialta, mutta muutti mielensä puolessa välissä matkaa 😀
Pedin lisäksi tilasimme pari telttaa lisää, toisen parvekkeelle ja toisen vanhemmilleni.
Huurre telttailee tyylillä

Huurteesta on tullut muutama kyselykin, mutta ainakaan toistaiseksi ne eivät valitettavasti ole johtaneet mihinkään. Yleensä potentiaalisesta kodista on puuttunut kissakaveri, joka olisi Huurteelle todella tarpeen niin leikkikaveriksi kuin kesyyntymismalliksikin. Rose-Mariesta ei ole vielä tässä reilun puolen vuoden aikana tullut yhtään kyselyä, Rousku onkin pitkäaikaisin hoitokissa meillä tähän mennessä. Molemmat suloiset leikkisät, mutta ujot tyttöset siis etsivät edelleen omaa loppuelämän kotia, jossa niillä olisi kesy kissakaveri seurana.
(Zooplussan linkit ovat yhteistyölinkkejä)

Jätä kommentti