Päivä kuvina – keskiviikko ja torstai

Etusivu / Buble / Päivä kuvina – keskiviikko ja torstai

Tässä tulee nyt kahden viimeisen päivän kuvajysäys yhdellä kertaa. Uudesta hoitolaisesta ei vielä ole yhtäkään kuvaa, koska se piilottelee pyykkikoneen takana ja kamerasta loppui akku. Mikä haaste laittaa laturiin!

Bublen paleltuneet anturat ovat viimein kunnossa! 

..mutta korvantausta kutisee kamalasti. Harvahapsisuus jatkuu kaulansyrjää alaspäin.

 Ihovaivoja meidän kissoilla tuntuu riittävän jaettavaksi asti. Ensin Hipsun iho kuivuu ja akne hiipii vaivaamaan, sitten Juustis nakertaa ja nuolee turkkinsa pois ja nyt Buble rapsuttaa karvansa pois. Sieni on onneksi suljettu pois, eikä Bublen iho näytä muutenkaan tulehtuneelta eikä siinä ole märkiviä kohtia. Iho vaikuttaa kuivalta ja vähän ärtyneeltä pahiten raavituista kohdista. Ensikotivastaavani suosittelema Dermacool tuntuu onneksi lievittävän edes himpun kutinaa, mutta tekee tuon kohdan pahemman näköiseksi, kun vetää karvat klimppiin. Kuvassa olen juuri suihkinut sitä, eli superihana näkymä.

Aiheuttajaksi olen veikkaillut kuivaa sisäilmaa, (pöly)allergiaa ja pisteenä i:n päälle stressiä, joka on Bublella valitettavasti lisääntynyt. Jostain syystä Maisa on alkanut kiusaamaan, tai ehkä enemmänkin vainoamaan, Bublea. Kytätään ahdistavasti ja ajetaan takaa. Kuulostaa ihan normaalilta, mutta Buble ei välillä uskalla edes tulla pois sohvan alta, jossa se on alkanut majailemaan enemmän, ja sitä selkeästi jännittää. Välimatkat hiippaillaan toooodella varovasti tai kipitetään kovaa, jos on Maisa tai rähjäävä rakkimme, jonka huono käytös stressaa Bublea, näköpiirissä.
Ensi viikolla ollaan menossa joka tapauksessa lääkäriin hoitokissojen kanssa, ja ajattelin samalla kysyä lääkärin mielipidettä.
Onko teillä ollut kissoilla iho-ongelmia? Hyviä veikkauksia Bublen ongelmien aiheuttajaksi? Hyviä vinkkejä helpottamiseen?

Bublen päiviä on varjostanut myös kylppärin sulkeutuminen uuden hoitolaisen takia. Buble on tottunut syömään siellä (saa ruokarauhan) ja muutenkin siihen, että ovi on auki tai viimeistään aukeaa sitä laappimalla.
Kokonaan kurjuutta ei Bublenkaan elämä ole, sillä sillä kävi eilen vieras! Bubelin tuleva omistaja oli käymässä Tampereella ja tuli samalla reissulla moikkaamaan Bublea. Puskurapsuja saatiin ja ehdittiin riehuakin vähän Feather Dancerin kanssa ennen kuin psykoosikissa-Ötö rynnisti myllertämään uuden suosikkilelunsa kanssa.

Koiralle kelpaa kissanruuan tähteet

Ötö ja Maisa haaskalla, Bublen pieneen vatsaan ei koko annos mahtunut
 
Maisa riehuu Kong Kickeroon kanssa. Meleko suosittu lelu sekin.

Frakkikissat ikkunalla

Kirppu ja Hipsu aurinkokylvyssä jäätävän takkipinon päällä

Seuraavalla kerralla sitten jo muuta postattavaa!

Jätä kommentti