Mitä kuuluu Apsi-Lemmy?

Etusivu / aktiivinen kissa / Mitä kuuluu Apsi-Lemmy?

Apsi-Lemmy lähti ensikotiamme sulostuttamasta 21.3. eli alle kaksi viikkoa sitten ja melkein heti saimme viestin, että uuden leikkikaverin Lekan kanssa menee mainiosti. Tänä iltana saimme Lemmyn omistajalta Tiinalta pitkän kuulumisviestin, joka liikutti ensikotia mielettömästi! Liitän tähän viestistä pätkiä ja kuvia. Saas nähdä, pyyhkivätkö muutkin kohta silmiään!

”Hienosti täällä pyyhkii, Lemmy on kyllä kova leikkimään ja riehumaan, mutta toisaalta Lemmy on täys halinalle. Siinä on huomattavasti enemmän sylikissaa kun Lekassa, joka on muuten mamman sivuuttanu jo melkeen täysin ja kulkee vaan Lemmyn kyljessä kiinni minne ikinä se meneekin. 


Ruokaa Lemmy vetää edelleen kaksin käpälin huiviin, ja sen jälkeen suuntaa Lekan tähteiden pariin. Hieman vieläkin opeteltavaa…
(myös Kisulta otettu!) Leka & Lemmy ovat nyt jo bestiksiä
Yhden tosi hienon jutun huomasin tossa yks päivä, meinaan Leka ei ole ainoastaan opettanu Lemmyä siirteleen tassuissaan vesikippoja ja seuraan veden kulkua lattiakaivoon, vaan nyt Lemmy on esimerkillään saanu Lekankin taas juomaan vettä! Aiemmin Leka vaan leikki vedellä, mutta nyt sen näkee välillä jopa juovan sitä.

Lemmy on osottautunu alusta asti todella rohkeaksi, vahvaluonteiseksi kissaksi, joka ei paljon kumartele lajitovereitaan tai ihmistäkään, mutta onhan sillä selvästi se vahva paijaustarve myös. Herra tulee ihan itse syliin mutta ei pistä pahakseen vaikka ei lupaa kysyiskään kun syliin nostaa, kehruumoottorit lähtee käyntiin saman tein.”

Nyt on pakko sanoa ensikotina olemisen plussista sen verran, että tätä onnellisuuden ja liikutuksen puuskaa en olisi koskaan kokenut, ellemme olisi aloittaneet ensikoteilua. 

Jätä kommentti