Herra Lötköpötkö, Herra Saalistaja ja Neiti Laatikko

Etusivu / Bojove / Herra Lötköpötkö, Herra Saalistaja ja Neiti Laatikko

Koska Vilperin synttäriä ei tiedetä kuukautta tarkemmin (rokotuskortissa lukee huhtikuu 2008), valitsimme sille helpon ja tehokkaan synttärin 4.4.2008. Juhliminen on tänään jäänyt vähemmälle, sillä olemme keskittyneet sängyllä pötköttelyyn. Viimein saimme Vilperistä kuvia, joissa näkyvät kollin tavoista hellyyttävimmät: mahan näyttely ja ilmaleipominen! Yhteen kuvaan Eetu sai ikuistettua Vilpsun erikoisuuksien lisäksi myös minun äitelän ilmeeni, kun lepertelen nirvanassa olevalle jättikollille.

Pötköilyn lisäksi päiväämme kuului myös hiukan jännempää ohjelmaa, nimittäin peräti neljä (4) zooplus-pakettia, joista kuoriutui ruokaa, paljon Tigerino-hiekkaa ja uusia lelukeppejä ja palloja. Uutuus nimeltä Feather Dancer osoittautui ihan mahtavaksi värkiksi sekä Puran ja Rosin että Vilpsun mielestä. Ensikotiblogi suosittelee!

***

Aiemmin tällä viikolla olen myös käynyt visiitillä toisessa ensikodissa, jonka ihmiset lähtivät juhlimaan häitä. Maanantai-illasta keskiviikkoaamuun olin pienen, täplikkään ja äänekkään Bojove-herran palveluksessa.

Kävin ruokkimassa ja leikittämässä noin 3-vuotiasta poikaa yhteensä neljästi ja kysyin itseltäni monesti: ”MIKSI tämä kissa on yhä vailla kotia?” Tiivistettynä Bojo on a) tosi upea ja solakka, b) leikkisä ja puhelias ja c) ujoudestaan huolimatta hellä!

Jo ensimmäisellä vierailulla sain jutella Bojon kanssa (”MÄÄÄY!”) ja rapsutella kehräävää täpläherraa. Leikittäessä Bojo paljastui suureksi saalistajaksi, joka rymisteli menemään vaikka sohvia päin, kun pääsi jahtaamisen makuun. Ainoana kissana viihtyvä Bojove on tosi hurmaava pakkaus aktiivista ja seurallista kissaa kaipaavalle. Tästä voit kurkata komean Bojon ilmoituksen.

Ensin uusi hoitaja huolestutti, mutta pian Bojoa sai jo rapsutella.

***

… Ja jotta nyt saataisiin tähän merkintään vähän lisää sillisalaattia, tässä Rosin oma laatikkoluola. Letkeää viikonloppua kaikille!

Jätä kommentti