Löytömissestä rescuemissiksi

Etusivu / Elinan kissat / Löytömissestä rescuemissiksi

Ruipelo-Rusina

Ai ketä nää nyt on?

No, nyt Apsi-Lemmyn saatua mahtavan oman kodin ajattelin jakaa kanssanne vähän omien kissojemme kuulumisia. Pura ja Rosi täyttivät arviomme mukaan toissapäivänä kymmenen kuukautta. Tuntuu epätodelliselta katsoa tyttöjen vauvakuvia, joissa poseeraa pörröisen pehmoinen Pura ja rimppakinttuinen Rosi ja verrata niitä siihen, miltä tytöt näyttävät nyt!

Pieni pörrö-Pura VS. iso ja ryhdikäs Pura

Taskussa matkustava ruippana-Rosi VS. iso ja vanttera Rosi, joka ei enää mahdu taskuun

Pentujemme taustatarina onkin monelle tuttu: Pura, Rosi ja niiden kaksi sisarusta pyydystettiin Eräjärven metsiköistä. Emo pääsi pakoon loukusta, jonka ulkopuolelle pennut olivat jääneet, eikä sitä ole myöhemminkään saatu kiinni. Yksi pennuista menehtyi, mutta Pura, Rosi ja Neri-veli pääsivät Jennin ensikotiin ja saivat sijaisemoikseen Jennin poikakissat Kirpun ja Hipsun. Luovutusikään asti pötköt touhuilivat, sosiaalistuivat ja hoitivat muita pentubisneksiä. Rescuepennut muuttivat meille elokuun puolivälissä ja ovat meille tärkeitä perheenjäseniä.

Olen tietenkin puolueellinen, mutta mielestäni Pura ja Rosi ovat maailman kauneimpia kissoja, ja niiden elämän vaikea alku tekee niistä meille entistä arvokkaampia. Tytöt ovat lähdössä edustamaan löytökissanäyttelyyn toukokuun 10. päivänä.

Nyt mukaan kaikki kauniit, rakkaat, enemmän tai vähemmän kovia kokeneet rescuekissat! Ilmoittautumisaikaa on 31.3. asti.

Toivottavasti nähdään Messukeskuksessa!

Terkut Pikku-Purdelta!

Jätä kommentti