Kaikki kissat kotona / All cats home!

Etusivu / Halla / Kaikki kissat kotona / All cats home!
Nyt on kissoille, niin omille kuin hoidokeillekin, koittanut paluu arkeen kun tuotiin ne evakosta uudelle asunnollemme. Jälleen vähän jännitettiin Rose-Marien koppaan saamista, mutta se meni ihan kuin Strömsössä; kikkana on saada se johonkin sopivaan nurkkaan, josta se sitten käytännössä itse kävelee koppaan.

Rose-Marie poseeraa / Rose-Marie posing
Uudella asunnolla koko porukka lähti reippaasti tutkimaan uusia nurkkia. Huurre ja oma Wohvelimme jäivät sohvan alle tarkkailemaan tilannetta, mutta hoidokeista Halla ja Rose-Marie olivat jo vartin päästä kuin kotonaan. Siinä vaiheessa Huurrekin uskaltautui rohkeampien perässä katselemaan mihin sitä on tällä kertaa tultu. Kaiken kaikkiaan yllättävän sopeutuvaista porukkaa nämä kissat, aremmatkin on heti uteliaana katselemassa ympärilleen ja hetken päästä mennään jo kuin vanhat tekijät. Halla ja Huurre ovat muutenkin ottaneet kesyyntymisaskelia taas tässä kuukauden aikana, ne ovat paljon enemmän näkösällä ja silittämäänkin pääsee tosi usein!

Tytöt leikkii jo vauhdikkaasti! / Girls playing!

Äitini laittoi kisuille palvikinkut matkaan ja niillä sitten lahjottiin kissat viihtymään. Kissojen viihtyminen otettiin huomioon myös sillä, että asunnon jokaisella neljällä ikkunalla on kissoille tähystyspaikka pihalle, niistä voi katsella niin autoja, lintuja kuin leikkiviä lapsiakin!

Halla esittele talon parhaat petipaikat. / Halla shows the best places to sleep.

Hallalle ja Huurteelle on luvassa muutoinkin uusia kuvioita, koska huomenna ne viedään steriloitavaksi. Hallalle on myös potentiaalinen kotiehdokas tiedossa, joten toivotaan, että hetken päästä meillä on (hetkeksi) yksi hoidokki vähemmän 🙂

Huurrekin on kasvanut, mutta aika minikissi se on edelleen / Huurre has grown but she still is tiny
Hallan lempilelu hiiren lisäksi: kilisevä keppi / One of Halla’s favorite toys
Loppukevennyksenä meidän Wohvelimme tutustumassa kylpyammeeseen:
Our cats, own and fosters, are back home, now all in our new appartment. These cats are super conformist! It only took an evening for them to adapt in to their new environment. Even the shy girls had soon explored the whole place.
The cats have their own places in every four windows where they can watch cars, birds and kids playing!
Halla and Huurre will be neutered tomorrow and Halla eves has a potential home – exiting times for them!
Lastly final lightening: our Wohveli getting to know the bathtub.

Jätä kommentti