Hellyyttä / Random acts of kindness

Etusivu / Elinan hoitokissat / Hellyyttä / Random acts of kindness

Usein sanotaan, että tyttökissat eivät tule keskenään toimeen, koska taistelevat laumanjohtajan paikasta.

PYH! Tässä todisteita väitettä vastaan:

Meidän kaksi kissanpentuamme tulevat Muhvin kanssa kuitenkin – pieniä raapimapuukiistoja lukuunottamatta – mainiosti toimeen. Tällä hetkellä sängyssämme on kaksi ihmistä ja kaikki kolme kissaa vetämässä hirsiä: Pura Eetun sylissä, Muhvi polvieni vieressä ja Rosi jaloissa.

Muhvi on parina viime päivänä rohkaistunut entisestään ja ymmärtänyt, että sängyn päällä nukkuminen on kivempaa kuin sen alla kyttäily. Äkkinäiset liikkeet ja kovat äänet (käsien lyöminen yhteen ja niin edelleen) ovat yhä pelottavia, mutta Eetu on Muhvin silmissä päivä päivältä vähemmän karmiva. Kun menen huoneeseen ja kutsun Muhveloa, se monesti hyökkää torkkupaikaltaan luokseni, puskee jalkojani ja antaa silittää. Ihana pötkö.

They often say that female cats don’t get along, but fight for the role of the pack leader.

YEAH RIGHT! The video tells you more than a billion words: at least our two female kittens get along with Muhvi really well (except for some minor schisms while playing in the cat tree). Right now, there are two human beings and three snoozing cats in our bed: Pura in Eetu’s lap, Muhvi right next to my knees and Rosi near my feet.

Muhvi has become courageous during the last couple of days. She has, for example, understood that lying ON the bed is much more fun than sleeping under it. Loud noises and quick movements still upset her, but my boyfriend Eetu is not nearly as scary as in the beginning. When I walk into a room and call Muhvi, she rushes to me, pushes against my feet and lets me stroke her. Simply adorable.

Jätä kommentti