Kissanhiekkaa osa II & mainoskatko

Etusivu / Biokats / Kissanhiekkaa osa II & mainoskatko

Aiemman kissanhiekkavertailun jälkeen olen kokeillut jälleen uutta merkkiä, ja käyttäjäkokemukset ovat ehtineet hieman muovautua.
Vertailun päivittäminen on muhinut mielessä jo tovin, mutta nyt sain viimein inspistä Zooplussan megahyvästä kissanhiekkatarjouksesta : 4x15kg Tigerinon mikrohiekkaa himpun vajaa 51€! Kaikki vaan tilailemaan, tottakai edellä olevaa linkkiä tai blogissa olevaa mainosbanneria klikkaamalla, niin saa taas kisut päivittäistä leipäänsä 😉

Mutta itse hiekkakokemuksiin. Lindocat tuotti pettymyksen aika nopeasti: vähänkään isommat & tuoreemmat paakut eivät tahtoneet pysyä kasassa, vaan tyhjättäessä murenivat pieneksi pissamuruksi. Yök. Alkuun miellyttävä haju alkoi muuttua äklöttäväksi, koska se ei haihtunut ollenkaan. Lopulta meillä sit kissatkin lakkasivat käyttämästä sitä, vaikka mikrohiekan ystäviä ovatkin.
Tätä hiekkaa kului kamalan paljon, seitsämän kissaa neljän vessan kanssa saivat kulutettua täyden vessallisen hiekkaa muutamassa päivässä.

Tilanne kuitenkin palautui ennalleen, kun vaihdoin merkkiä. Otin kokeiluun Biokats Micro -hiekan hyvien arvostelujen ja edullisen hinnan takia (14l = n.13kg, punnitsin). Ihan kiva, mutta paakut hajoilee pissamuruksi tositositosi helposti (taas, yök) ja siivottaessa hiekka pöllyää turhan paljon silmälasipäisen siivoojan mieleen. Kuten Lindocat, myös Biokats ei ole kovin riittoisaa.

Tänään pääsin pitkästä aikaa taas kaatamaan Tigerinoa lootaan, ja voi sitä autuutta. Jokaisen harhakokeilun jälkeen vähintään yhtä ihanaa 😀

Edellisestä hiekkapostauksesta jäi uupumaan myös piimaahiekka, joka on paakkuuntumatonta, pieniä punervia palleroita. Hiekka on ihanan kevyttä, ja imukykykin muistaakseni ihan ok noin paakkuutumattomaksi hiekaksi. Mutta. Se värjää kissojen tassut, ja näin ollen myös matot. Punaruskeita tassunjälkiä ympäriinsä.
Plussana kuitenkin melko edukas hinta ja se, että hiekkalaatikko on pakko puhdistaa kokonaan aina hiekkaa vaihdettaessa.

***
Jos joku muuten vielä mielii ihailla Kisun kolleja kuluvan vuoden seinällään, kannattaa pistää töpinäksi. Aamulehdessä, Iltalehdessä ja Morossa olleiden juttujen ansiosta kalenterit viedään käsistä!
Kalenterin tilausohjeet tästä.
***
Nyt täytyy lähteä etsimään kissojen lelukätköjä, sillä Pullis muuttaa muutaman tunnin päästä, ja eihän se käy, että pieni Pullero lähtisi ilman lempilelujaan, synttärilahjoista puhumattakaan!
Mulperi lähti uuteen kotiinsa n. tunti sitten, parin tunnin päästä tulee jo uusi hoitolainen, sitten muuttaa Pulde ja sunnuntaina saapuukin toisesta ensikodista arkalainen tänne kesytettäväksi.
Mutta tästä kaikesta lisää myöhemmin!

Zooplussalle ohjaavat linkit ovat yhteistyölinkkejä. Mielipiteet ovat täysin omiani.

Jätä kommentti