Joulu kissan silmin

Etusivu / joulu / Joulu kissan silmin
Joulu kissan silmin

Odotan joulua innolla. Silloin on kaikenlaista kivaa tekemistä, jota ei muulloin pääse harrastamaan.

Kuusessa on kiva kiipeillä, kunhan se pysyy pystyssä. Paras kuusi on sellainen, joka on kiinnitetty narulla kattoon. Kuusenkoristeista hauskimpia pudoteltavia ovat sellaiset, joista ei saa sirpaleita tassuun. Sellaiset, jotka ihminen voi vain nostaa paikalleen uudelleen pudotettavaksi!

Kynttilän liekkiä on kiva katsella lyhdyn lasin läpi. Kerran käräytin viikseni avonaiseen kynttilään, eikä se ollut ollenkaan mukavaa. Onneksi niitä ei meillä ole sen koommin näkynyt.
En voi vastustaa lattialla kiemurtelevan lahjanarun syömistä, mutta olen kuullut että se on vaarallista. Jouluni on kuulemma turvallisempi, jos narunpätkiä ei ole saatavilla ollenkaan. (Sama koskee kuulemma kinkkua, mutta ei kai pieni pala haittaa?)
Vieraatkin ovat yleensä kivoja. Silloin kun tupa on täynnä ihmisvieraita, minulle järjestetään oma huone, jossa voin lepäillä, ruokailla ja hoitaa vessa-asiat rauhassa. Se tulee tarpeeseen esimerkiksi silloin kun ihmiset innostuvat laulamaan joululauluja.
Joulusaunani nautin mieluiten lempeillä lämmöillä ja ilman saunatuoksua.
Ihanaa ja turvallista joulua kaikille kisuille ja heidän perheilleen!
P.S. ihmiset: Netistä löytyy listauksia siitä, mitkä joulukasvit ovat myrkyllisiä ja mitkä eivät. Toivon että minun ei tarvitse itse testata!
Lisää aiheesta muualla:

Jätä kommentti