Dione ja pennut osa 1

Etusivu / Yleinen / Dione ja pennut osa 1
Dione ja pennut osa 1

Kävipä eräänä päivänä niin, että Kisu ry vastasi toisen eläinsuojeluyhdistyksen hätähuutoon. Useammalle tiineelle kissalle pitäisi saada sijoituspaikka. Alkoi tapahtua, ja pikkurouvat olivat hyvin nopeasti Kisulaisissa ensikodeissa. Nyttemin vauvoja on syntynyt jo MONTA!!

Näissä kuvissa esiintyy Dione pentuineen. 

Tätä kirkoittaessa Dionen pennut ovat kolmeviikkoisia. Silmät on auki ja selvästi pikkuruiset jalat alkavat siirtää maitomassuja eteen(kin) päin. Dione on mallikas äiti. Niin mallikas, ettei liikoja punnitsemisia, pesän siivoiluja tai ylipäätään lasten katselemista viitsi liiemmälti harrastaa. Dione muistuttaa siitä ensin melkein pehmeällä tassulla ja sen jälkeen kynsin. Valtaisan sähisemisen säestämänä, tietenkin. Mutta se on ymmärretty ensikodissa, että luonnossa lapset ovat suurin aarre. Suvunjatkamisen kannalta. Ensikodissa tietenkin hiukan toisin. Pikkuruiset lapset ovat kasvaneet varsin mukavasti ja tietenkin kaikki toivovat, että tirriäisistä kasvaa upeita, hienoja pikku kisuja, jotka kaikki aikanaan pääsevät ikiomiin parhaisiin koteihin. Siihen asti voitte täältä lukea lasten ja äidin elämästä ensikodissa.

Lastenkasvatus vaatii myös rahaa. Eläinlasten erityisesti. Pentueet ovat Kisu ry:n yksi hurjan suuri kuluerä. Kaikki lapset madotetaan, sirutetaan ja ne saavat ensimmäiset rokotukset ensikoteilun aikana. Kustannukset ihan vain luovutukseen päästäkseen, kohoavat ihan helposti korkeammaksi kuin pennun luovutushinta.

Me, meidän kakarat ja mammat, tarvitaan kaikkien teidän apuja!

Tili: FI40 1146 3001 1286 66
Viite: 10281
Rahankeräysluvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2019/1099 11.12.2019
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Keräyksen toimeenpanoaika: 12.12.2019-1.12.2021
Keräyksen toimeenpanoalue: Koko maa poislukien Ahvenanmaa

Jätä kommentti