Dione ja pennut osa 2

Etusivu / ensikotitoiminta / Dione ja pennut osa 2
Dione ja pennut osa 2

Hypätäänkin ensimmäisestä postauksesta suoraan pari viikkoa eteenpäin. Didin vauvat on nyt viisiviikkoisia.

Äippä lepäilee mielellään pesän ulkopuolella, koska ”kaikki tietää että äidit tarvii myös omaa aikaa”. Dione tervehtii ruokalähetystä varsin kovaäänisesti. Ja varuiksi suhisee (häntä on saanut silittää vahingossa huomaamatta).

Lapset ovat ottaneet isoja, horjuvia askeleita kohti maailmaa. Silmät apposen auki, pienet tassut suunnattuna tulevaisuuteen. Ensikodin silmin, aika ihanaa hei!

Toisinaan tapahtuu hurjia asioita. Rottweiler suorastaan hyökkää kimppuun! (pelko pois, ei hyökkää!) Onhan se toki iso, musta ja liikkuu ihan oudosti! Äiti tarkkailee tilannetta Otto-papan vierailujen aikana, mutta pennut useimmiten kaikkoavat piiloon. Pentuja mielellään käy tervehtimässä myös Juksu-setä. 9kk kollin löllykkä, ensikodin ensimmäisestä vauvalaivueesta. Hyvin jännittävää elämää mamman tissin ulkopuolella.

Kakaralauman rohkelikon kunniamaininta menee toki Penelopelle. Syntyessään pikkuruinen, ottanut kaverit kiinni ja pusulapsi. Pienen pieni pumpulipallo, nukahtaa kainaloon, kehrää syliin koppastaessa. Ja Penelope on se, joka käy isoakin koiraa toisinaan tervehtimässä.

Jätä kommentti