Vierelle ”villikissa”? Hintsu, ehkäpä?

Etusivu / arka kissa / Vierelle ”villikissa”? Hintsu, ehkäpä?

Ensikodeille on tuttu juttu, että pentuikäiset kodinetsijät löytävät oman kodin hyvinkin nopealla aikataululla. Ihan aina näin ei kuitenkaan käy. Toisinaan mitä hurmaavinkin pentu, joskin luonteeltaan pikkuisen ujo ja väritykseltään äkkivilkaisulla tavanomainen, joutuu odottamaan ansaitsemaansa kotia ihan liian pitkään. Näin on käynyt esimerkiksi Hintsulle, eikä voi kuin ihmetellä, miksi.

Kun aloitin toiminnan ensikotina, saapui suloinen Hintsu-tyttö minulle ensimmäiseksi ensikotikissaksi neljän sisaruksensa kanssa. Pennut löydettiin laihoina, villeinä ja likaisina metsästä. Ikä niillä ei varmasti huidellut paljoa kahdentoista viikon yläpuolella.

Pennut pelkäsivät meitä ihmisiä hurjasti. Pelkkä sisätiloissa asuminenkin oli niille uutta ja jännittävää. Silti pian pentujen kodinhakuilmoituksen julkaisun jälkeen neljästä muusta pennusta alkoi tulvia kyselyjä, mutta Hintsu ihan ”tavallisen maatiaisen värisenä pentuna” jäi kovin vähälle huomiolle.

Hintsun sisarukset lähtivät vuorollaan ihaniin uusiin koteihinsa. Hintsu jäi odottamaan. Pienestä, arasta pennusta kasvoi todella kaunis pikku tiikeri, jolla on ilmeikäs nassu, kiiltävä, kauniskuvioinen turkki ja hellyyttävän suuret korvat.

Hintsun sisarusten upeat uudet kodit ovat viestitelleet kuulumisia säännöllisesti, ja pienet ovatkin kotiutuneet hyvin ja kesyyntyneet huimasti. Hintsukin on kerännyt hurjasti rohkeutta täällä ensikodissa, tullen jo reippaasti ihmisen luokse kerjäämään rapsutuksia kovaan ääneen kehräten. Tytön luotto ihmisiin kasvaa päivä päivältä, ja se on hurmannut meidät, ensikoti-ihmisensä, aivan täysin.

Hintsun sisarusten lähdön jälkeen Hintsusta ei ole tullut yhtäkään kyselyä. Kissoja on kyllä ensikotiin tullut ja mennyt, mutta Hintsu on ja pysyy. Se on maailman lempein kissakaveri kaikille uusille tulokkaille: hoidokkeja meillä on ollut aina 5-viikkoisesta 15-vuotiaaseen senioriin, ja Hintsu on ottanut kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta vastaan uskomattoman mutkattomasti. Nyt sitä vain toivoisi, että olisi pian Hintsun oma vuoro löytää hellä ja rakastava koti, jossa se saisi oman ihmisen, johon opetella luottamaan. Hintsun ystävystyttyä niin monien matkaansa jatkaneiden kisukaverien kanssa täällä ensikodissa olisi tyttö varmasti ikionnellinen, jos se saisi uudessa kodissa vihdoin kissaystävän, joka pysyisi sen luona.

Eikö sinunkin mielestäsi Hintsun olisi jo aika löytää ikioma, rakastava koti? Hintsun ensikodin yhteystiedot löydät täältä: Adoptoi Hintsu!

Hintsu rapsuja kerjäämässä

Jätä kommentti