Uudet asukkaat!

Etusivu / Nelli / Uudet asukkaat!
Ensikotiimme saapuivat torstaina hoitokissat numero 47 ja 48 (todennäköisesti numero on jo muutamaa suurempi, vuosien saatossa on osa nimistä, naamoista ja papereista päässyt katoamaan muistista ja kansioista).
Saanko siis esitellä Nellin 8-v ja Veetin 9-v!

Nelli
Veeti

Tämä mahtava parivaljakko etsii uutta kotia entisen omistajan elämäntilanteen vuoksi ja sopeutuvuutensa sekä sosiaalisuutensa vuoksi ne sopivatkin monenlaiseen perheeseen. Kissat tulevat kuulemani mukaan juttuun niin muiden eläinten kuin kaikenikäisten ihmistenkin kanssa.

Veeti
Alku uudessa paikassa ei tosin ole ollut ihan näin ruusuinen sillä sopeutuminen meidän neljän kissan laumaan ei ole käynyt helposti. Nelli ja Veeti reagoivat muutosstressiin murisemalla mikä taas saa pari omaa kissaamme varpailleen ja jahtaamaan kaksikkoa. Nelli ja Veeti ovatkin toistaiseksi saaneet olla omassa rauhassa makuuhuoneessamme etenkin jos olemme poissa asunnosta.

Ihmisiin kaksikko suhtautui kuitenkin heti varauksettomasti, etenkin Veeti suuntasi heti ruokakupin kautta sängylle rapsutuksia kerjäämään. Molemmat ovat hulluna rapsutuksiin ja kiehnäävät sekä puskevat kovasti heti kun saavat huomiota osakseen. Veeti on innostunut myös leikkimään leluilla ja molemmat ovat (pelottavista kissoistamme huolimatta) uskaltautuneet kiertelemään muuallakin asunnossa. 

Nelli

Toivotaan, että ajan kanssa täällä tulee rauha maahan ja tämä parivaljakko tottuu isompaan porukkaan. Nelli ja Veeti sopivat ainakin mainiosti kotiin, jossa niille riittää aikaa ja huomiota sekä leikittäjiä. Ei uskoisi, että kissoille on jo kertynyt useampia ikävuosia, etenkin pienikokoinen Veeti on hyvin pentumainen yksilö.
Kissojen ilmoitus ilmestyy pikapuoliin Kisun nettisivuille kodittomien joukkoon!

We have new foster cats! Nelli 8 years old female and Veeti 9 years old male. These are very social cats that love to be cuddled! Both like to play and love the company of people. According to the former owner, they also get along with other animals and all kinds of people. 

Jätä kommentti