Tekla-neidin kuulumisia

Etusivu / kuulumisia / Tekla-neidin kuulumisia

Mihin tämä aika onkaan vierähtänyt, vastahan Tekla-neiti pentuineen oli meillä etsimässä omaa kotia! Todellisuudessa siitä on jo puolitoista vuotta kun Tekla matkasi uuteen kotiinsa Tampereella.

Teklalla oli valmiiksi kaverina nuori Touko-poika, jonka seura ei ihan heti sytyttänyt. Touko oli innoissaan leikkikaverista, mutta Tekla lähinnä keskittyi antamaan turpiin innokkaalle kaverille. Pikkuhiljaa tilanne rauhoittui ja lopulta Teklasta ja Toukosta tuli hyvät kaverit! Parivaljakko on leikkinyt yhdessä ja kun Touko sairasti, piti Tekla siitä huolta. Kuten kuvista näkyy, torkut otetaan kylki kyljessä.

Maaliskuussa tuli tuoreimmat kuulumiset Teklasta. Määkivä ääni (Tekla kuulosti meillä ollessaankin lampaalta) on vaihtunut kevyeen jutteluun, ilmeet ovat vielä entistäkin onnellisempia ja kissa vaikuttaa muutenkin ihan eri kissalta ja on nyt 1,5 vuodessa kotiutunut täysin uuteen perheeseensä. Ymmärtäähän sen, että kun joutui lyhyen ajan sisällä vaihtamaan paikkaa lähtöpaikasta väliaikaispaikkaan, sieltä ensikotiin ja vielä uuteen kotiin ja samalla pennut lensi pesästä niin vähemmästäkin kestää luoda luottamus uuteen omistajaan.

Toukon lisäksi Teklan laumaan tuo vauhtia nykyään myös Mauno kissa ja koko porukka tulee hyvin juttuun keskenään. Pesuhetketkin pidetään aina yhdessä, leikeistä ja raveista puhumattakaan.

On ihanaa kun kissanottajat jaksavat vielä pitkänkin ajan kuluttua kertoa kissojensa kuulumisia, hoitokissat kun eivät koskaan unohdu vaan mielellään seuraa niiden elämää uudessa perheessään <3

Jätä kommentti