Rouva Tikru päästi puolen metrin päähän

Etusivu / ensikotitoiminta / Rouva Tikru päästi puolen metrin päähän

Eräänä iltana tulin tupakalta ja vein roskan roskikseen ja vasta roskiksen ääressä huomasin rouva Tikrun, joka oli puolen metrin päässä ruokakupilla eikä lainkaan säikkynyt. Läksin pois ja ohittaessani rouva Tikru siirtyi rauhallisesti metrin päähän ja jatkoi syömistä heti kun näki, että menen sängylle istumaan.

Askartelupöydän kaapin keskimmäinen hylly on kisukisu Niilon eräs suosikkipaikka ja Niilon hämmästys oli suuri kun rouva Tikru kerran menikin sinne. Rouva olisi varmasti viihtynyt siellä hyvin, mutta Niilo meni kaapille ja vähän täpsi Tikrua tassullaan ja rouva katsoi viisaimmaksi vaihtaa paikkaa. Pienessä kuvassa on ehkä nähtävissä rouva Tikrun kaapissa kiiluvat silmät.

Eilen minulla oli vieras, joka toi kissoille herkuksi kinkkusuikaleita ja kun rouva Tikru näki tarjoilut se tuli askartelupöydän jalkatilaan ja oli siinä useamman minuutin puolentoista metrin päässä lattialla istuvasta vieraastani. Kinkkua se ei tohtinut syödä, mutta kiinnostus oli kuitenkin suurta.

Rouva Tikru on näiden parin kuukauden aikana edistynyt ja rohkaistunut niin hyvin, että lähiaikoina voin laittaa sen Kisun nettisivuille kodinetsijöihin. Toivottavasti herttaiselle maatiaismatamille löytyy pian hyvä loppuelämän koti!

Jätä kommentti