Rouva Tikru muutti nurkkaan

Etusivu / ensikotitoiminta / Rouva Tikru muutti nurkkaan

Tällä viikolla rouva Tikru on ollut niin rohkea ja reipas, että lauantaiaamuna rouvan ollessa laatikolla kaapin ovi menikin kiinni! Hetken rouva Tikru raapi kaapinovea, harhaili viisi minuuttia huoneessa ja löysi sitten tiensä romunurkkaan askartelupöydän taakse. Siellä on moni muukin kissa piileksinyt ja ensikodin isäntä Niilo menee vieläkin sinne, jos tulee epäilyttäviä vieraita.

Nurkastaan käsin rouva Tikru on aivan normaalisti käynyt laatikolla, ruokakupilla ja raapimapuulla ja omat kissat ovat käyneet nurkan lähellä havaitsemassa, että nurkassa asutaan. Itse olen elellyt mahdollisimman rauhallisesti, jotta rouva Tikrulle tulisi olo, että elämä ensikodissa jatkuu tavalliseen tapaan, vaikka tiskipöydän alakaappiin ei enää pääsekään.

Kuvankin sain rouvasta napsaistua eikä sillä ilmeestä päätellen ole mitään hätää nurkassa ja tätä kirjoittaessani se nukkuu siellä kaikessa rauhassa. Toivon, että piilopaikan vaihtumisen myötä rouva Tikru alkaisi aktiivisemmin ottaa osaa arkeemme ja ehkä uskaltaisi joskus oleilla muuallakin huoneessa.

Jätä kommentti