Pulliksen uusi pesä

Etusivu / Jennin hoitokissat / Pulliksen uusi pesä

Täällä on viikon aikana tapahtunut jättimäinen mullistus, nimittäin Pullis antoi ottaa itsensä syliin! Eihän se siinä toki pysynyt, mutta silti! Seuraavana päivänä sain nostaa sen pikkupätkän ruokakipolta toiselle, kun yhdellä kipolla mussutti menemään kolme kissaa, ja toisilla kupeilla oli reilusti tilaa. Vähän Pullista meinasi hätäännyttää kiinniotto, mutta ei sähinää, kynttä tai muutakaan merkkiä entisestä pelko-Pullusta näkynyt.

Pallosta on hyvä pitää kiinni nokosillakin

Muutenkin Pulterin ihmissosiaalistuminen on taas edennyt. Sitä saa nykyisin rapsutella päivittäin, ja välillä se ei edes koita luikertaa pois paikalta.
Pullasteri myös koko ajan enemmän seurailee perässä, ja tulee tarkastamaan keittiötilanteen vaikka kesken unien.
Pullis myös uskaltaa tulla sohvan alta katsomaan vieraita ihmisiä jopa nopeammin kuin Kirppu. Ja äsken Pullis haisteli kameraa ensimmäistä kertaa ikinä!


Mutta palataan vielä hetkeksi viime viikkoon. Hiekkalapion lisäksi Wuf.fistä mukaan lähti alelaarista koiranpeti. Kuten postauksen otsikosta saattaa päätellä, peti ei kovin montaa kertaa ole koiran unipaikaksi päätynyt.. Kaikki kissat on siellä vuoroillaan pyörineet, mutta Pullikselle siitä on tullut paras hengailupaikka ikinä. Tässä siis vähän megasöpöjä kuvia Pulliksesta uudessa pedissään!

Pöppelöillekin kuuluu oikein hyvää – uusi koti odottamassa ja mahatkin vaikuttaisi olevan parantumaan päin!

Jätä kommentti