Pikku-Miuku tuli taloon!

Etusivu / Frida / Pikku-Miuku tuli taloon!
Lähipiirin vastusteluista huolimatta hellyin kissabuumin ja pelokkaan katseen edessä ja niin meille kotiutui uusi hoitolainen. Tulokas ristittiin Pikku-Miukuksi eli Miukkikseksi sillä se kuvaa hyvin tämän pienen tytön miukunaa.
Frida ihmettelee, että kukas tämä on?


Miukkis on vajaa puolivuotias leikkaamaton tyttö, joka on loukutettu ulkoa kulkemasta emonsa ja sisarensa kanssa. Miukkista on ruokittu, mutta se ei vielä luota täysin ihmiseen. Tulevaisuus näyttää kyllä hyvältä, sillä Pikku-Miuku lähti jo ensimmäisenä yönä tutkimusretkelle vaikka nukuimme samassa huoneessa, ja taisipa se uskaltaa jopa kävellä tyynyjemme yli.

Heti uskallettiin kiipeilypuuhun näkösälle, välillä tosin piti piileksiä tolpan takana.
Miukkis on nyt elellyt uusissa ympyröissä viikon verran ja emon sekä siskon perään itkeminen on hellittänyt ja kissa on rohkeasti tutustunut paikkoihin. Ihmiset pelottaa, mutta palvikinkun varjolla sitä on päässyt jo rapsuttelemaan eikä Miukkis sähinästä huolimatta ole aggressiivinen. 

Miukkis on oikein suloinen pieni tyttö, joka pääsee kuukauden sisään rokotettavaksi ja leikattavaksi, matokuuri ja sirutus on jo hoidettu. Miukkis on aika hoikka sillä alkuun ei ruoka oikein maittanut kun pelotti niin, mutta nyt on alkanut kupistakin häviämään sapuskat ja herkkukinkku maistumaan.

Kiipeilypuut on suosittuja, niistä on kiva katsella maailman menoa.
Toinen hoidokkimme Frida on loistava esimerkki Pikku-Miukulle sillä sosiaalisen Fridan kanssa leikkiessä kissa unohtaa levottomuuden ja pelokkuuden. Rousku on lähinnä tyytynyt sähisemään pienelle ja muut omat kissamme ovat evakossa vanhemmillani kunnes niiden rokotukset on kunnossa, joten hyvä että pieni saa Fridasta tukea.

Fridasta puheen ollen, se pääsee loppukuusta uuteen kotiin! Fridaa odottaa Tampereella lapsiperhe, johon se pääsee tuomaan vipinää 🙂 

Frida ihmettelee parvekkeella.

Jätä kommentti