Kissoja kerrakseen! Sinikki kotiin, Halipula!Mustikka ja tervetuloa Maca!

Etusivu / arka kissa / Kissoja kerrakseen! Sinikki kotiin, Halipula!Mustikka ja tervetuloa Maca!
Sintti-Sinikki ja Megadolon-Nuppu

Tänään tiistaina koitti Sinikin maailmalle lähtö rauhallisissa ja mitään arvaamattomissa merkeissä.

Sinikin viimeiset päivät ensikodissa sujuivat rauhallisesti ja vielä muutaman viimeisen päivän aikanakin tuli ’ensimmäisiä’; nukkui ensimmäistä kertaa nojatuolissa + hyppäsi ensimmäistä kertaa sänkyyn ja nukkui siellä vieläpä Nupun seurassa monta kertaa.

[kuvien jälkeen lisää juttua…]

 

Kaverusten riehuhetki + Kaverusten nokoset + ”Mitäs kuvailet siä?”

Tirriäinen Tositarkoituksella + Viimeinen kuva ensikodissa + Megadolon-Nuppu vertauskuva

Sunnuntaina ilmestyi jo uusi asukas, alkutietojen mukaan noin 1.v leikkaamaton kollipoika Mustikka. Sinikin ja Mustikan suuri eroavaisuus niin värissä kun käytöksessä oli vähintäänkin hätkähdyttävä; kun vaaleahko arkajalka tyttö oli lähdössä kotiin, tuli muutamaa vatsakarvaa ja pientä valkoista rintalaikkua lukuun ottamatta täysin musta, äärimmäisen seurallinen poika tilalle.

Nuppu livahti eristysalueelle heti ensimmäisen tunnin kuluessa ja karvatupot lensivät kun paikan pomo yritti repiä tulokkaalta silmät päästä; tässä taloudessa ei näemmä tämä leikattu tyttö/leikkaamaton poika yhdistelmä onnistu. Sain onneksi nopeasti tilanteen hallintaan ja täysin kääminsä polttanut Nuppu pääsi takaisin eteiseen jossa se vielä yritti uhitella minullekin mutta sai siitä hyvästä suikupullosta kylmää vettä niskaansa. Tilanteesta säikähtänyt Mustikka piiloili vessan pyykkikaapin alla loppu illan mutta tuli rapsutuksia vastaan lattialle kiehnäämään kun kävin istumassa seurana.

Mustikan suuri seurankaipuu ja ikuinen halipula kuitenkin teki eristyksestä kovin ikävän kun toinen olisi niin halunnut seuraa 24/7 ja vessassa Mustikan seurana istuminen ei ikuisesti onnistunut. Aina vessan oven sulkeutuessa alkoi mauku konsertti johon huvittavasti Sinikki yhtyi ja hoitsut duetoivat monta tuntia vessan oven läpi kunnes otin Mustikan koppaan ja näytin Sinikille kenen kanssa hän konsertoi. Tämä näytti rauhoittavan tilanteen tytön osalta ja Sinikki lähti olohuoneeseen koisaamaan mutta Mustikka jatkoi konserttia aamu yhdeksään.

Tänään tiistaina tulikin puhelu että jahka vaihto onnistusi kun toisessa ensikodissa oli lasta ylisuojelevan leikkaamattoman tyttökissan kanssa ongelmia ja meillä taas ei oikein leikkaamaton kolli sopinut pieneen porukkaamme. Vaihdosta sovittiin ja lasten kanssa hyvin toimeentuleva Mustikka pääsi helpottamaan halipulaansa lapsiperheeseen toiseen ensikotiin ja Maca pääsi lapsettomaan ensikotiin meidän vanhan rouvan seuraksi.

Maca kun tuli ovesta sisään en voinut kun nauraa. Oliko persoonat vain vaihtuneet mutta sama kissa tullut takaisin? Maca ja Mustikkahan ovat kuin kaksoset! Ainoat erot ovat että Macalla ei ole valkoista yhtään ja on äärettömän arka ja hiljainen.

Mustikka?! Ei… kyllä se on Maca. + Uusi tulokas. + Älä tule lähelle, pelottaa! -hiljainen sähähdys-

Tämän päivän aikana olen vain naureskellut että nyt mulla onkin joku kissanvaihto ohjelma menossa kun kolme hoitsua ollut samassa kämpässä yhden päivän aikana. Huvittavaa on myös se ettei Nuppu ole varmaan edes huomannut että Sinikki on poissa ja että vessassa tymyilee nyt tyttö eikä poika.

Edessä oli Mustikan kanssa puolikas matokuuri ja kastraatio mutta se vastuu on nyt siirtynyt uudelle ensikotiperheelle. Nyt edessä on Macan madotus, sterilisaatio, siedätyttäminen Nuppuun ja kesytys.

Paljon onnea ja menestystä Sinikille uuteen kotiin ja Mustikalle (niinkuin myös Macalle) uuteen ensikotiin. 🙂 Liitän tähän loppuun vielä Mustikan halipula videon, ja kirjoittelen taas lisää kun edistytään.

Lämmintä syksyä,

Julia

Jätä kommentti