Pahvilaatikoita ja muita kuulumisia

Etusivu / ensikotitoiminta / Pahvilaatikoita ja muita kuulumisia

Herminasta sain kuulumisia, on syönyt nameja ja antanut harjata ja jo toisena iltana oli nukkunut päikkärit sylissä eli hyvin näyttää pikku Hermina viihtyvän uudessa kodissaan.

Keskiviikkona tuli Zooplussan tilaus eli kuukauden ruuat ja hiekat, mutta tietenkin Vikiliin ja ensikodin isäntien mielestä tärkeintä oli saada kaksi hyvää pahvilaatikkoa leikkiin, oleskeluun ja yölliseen mekastukseen. Vikilii on selvästi pahvilaatikkokissa: sillä on oma pikku pahvilaatikko, isommissa laatikoissa se viihtyy myös ja tällä hetkellä suosikkioleilupaikka on ompeluun tarkoitettujen pyyhkeiden pahvilaatikko.

Viikon päästä lauantaina lähdemme Vikiliin kanssa Pirkkalaan lemmikkiliike Muppetiin, sillä siellä on ensikotikissanäyttely, jossa ihmiset voivat nähdä Kisun enskareita ihan ilmielävinä. Vähän minua jännittää miten Vikilii suhtautuu, mutta se voi olla omassa kantokopassaan ja lempipahvilaatikonkin otan mukaan niin Vikilii voi tuntea olonsa turvalliseksi kaiken hälinän keskellä. Tällä viikolla olen tarjoillut Vikiliin namit siihen kantokoppaan, jota se mieluiten käyttää päikkäreihin ja hyvin se sinne menee eli koppaan saamisesta ei varmaankaan muodostu mitään ongelmaa.

Jätä kommentti