Jouluksi omaan kotiin & Zoolove hellii Kisun kisuja vuoden loppuun!

Etusivu / ensikotitoiminta / Jouluksi omaan kotiin & Zoolove hellii Kisun kisuja vuoden loppuun!

Joulun odotus on jo täydessä vauhdissa, ainakin mikäli Kisun porukalta on kysyminen. Yhdistyksen joulukiertue on nimittäin täydessä vauhdissa, kierrellen pitkin poikin Pirkanmaata hilpeän tonttuilevin mielin tietysti!

Huomenna lauantaina 21.11. Kisu kisuilee Pirkkalan Muppetissa Jouluksi omaan kotiin -tapahtumassa, ja paikan päälle kannattaa ilman muuta piipahtaa jokaisen kynnelle kykenevän: myyntipöydän ja kahvi- ja mehutarjoilun lisäksi paikalle nimittäin saapuvat myös yhdistyksemme tähdet, eli liuta Kisun kotia etsiviä kissoja! Tule siis ihmeessä Muppetiin tekemään löytöjä pukinkonttiin Kisun myyntipöydästä ja liikkeen valtavasta valikoimasta, paijailemaan kisukisuja, nautiskelemaan kupponen kuumaa ja turisemaan ja tutustumaan niin Kisun ensikoti- kuin muuhunkin toimintaan!

Kisun joulukiertueen pysähdyspisteet päivämäärineen ja lisätietoineen löydät kiertueen Facebook-sivulta: KLIK.

Ja kun jouluisissa tunnelmissa kerran ollaan, niin muistattehan, että lemmikkien jouluherkkupöytään kannattaa tilata eväät ja emmeet Zooplus-verkkokaupasta? Klikkaamalla itsesi Zooplus-ostoksille blogin oikeassa laidassa näkyvän bannerin kautta Zooplus lahjoittaa Kisun kodittomien kissojen hyväksi 4% tilauksesi loppusummasta. Sen lisäksi Zooplus lahjoittaa Zoolove by Zooplus -tuotteidensa myyntihinnasta 10% Kisun kisuille koko loppuvuoden ajan, joten nyt kannattaa ehdottomasti pistää Zoolovea tilaukseen ja lahjoittaa samalla joulumieltä myös Kisun kissoille! 🙂
 

Jätä kommentti