Kuulumisia omista kodeista

Etusivu / Yleinen / Kuulumisia omista kodeista

Ensikodissani ei vielä ole uutta enskaria, joten kyselin vähän kuulumisia syksyn aikana kodin saaneiden kissojen omista kodeista ja kaikilla menee oikein hyvin.

Rouva Tikrulla on oma piilopaikka olohuoneen nurkassa ison basson takana, mutta suurimman osan ajastaan se viettää olkkarissa yhdessä muiden kanssa. Hiili-kissa on kovasti kiinnostunut rouva Tikrusta, mutta rouva ei juurikaan piittaa siitä. Maisemien katselu ikkunalaudalta käsin on suosittua puuhaa ja rouva Tikrun ihmiset ovat kovin tyytyväisiä rouvaan ja antavat sille aikaa kesyyntyä omaan tahtiinsa.

Unskia saa silittää, jos tilanne on turvallinen ja rauhallinen ja syliinkin saa nostaa, jos katsotaan ikkunasta ulos. Sänky on suosittu paikka eikä Untamoa lainkaan haittaa jakaa sitä ihmistensä kanssa. Patrik-kissan kanssa vedetään rallia ja leikitään kovasti. Unski alkaa jo vankistua aikuiseksi kissaksi ja on ilmeisesti vähän kasvanutkin.

Heikki Heppula oleskelee olohuoneessa yhdessä muiden kanssa ja antaa kaikkien ihmistensä silittää ja nauttiikin kosketuksesta. Ruoka maistuu oikein hyvin. Kodissa on kissojakin, mutta Heikki on ottanut emohahmokseen perheen vanhan ja rauhallisen rescuekoiran Lillen.

Jätä kommentti