Kotielämää

Etusivu / ensikotitoiminta / Kotielämää

Sain Herminan kuulumisia, se harrastaa ikkunalaudalla pötköttelyä, pyytää itse rapsutuksia ja nukkuu päikkärit ihmistensä vieressä eli kaikin puolin hyvin näyttää uudessa kodissaan viihtyvän.

Vikiliille kuuluu myös hyvää täällä, ensikoti-isäntä Niilon kanssa juoksevat ja painivat ja leikkivät joka päivä ja nykyään ne myös nuolevat toistensa naamoja päivittäin eli hyvin rakkaita ovat. Raapimapuu on suosittu oleilupaikka, Vikilii viihtyy tasolla ja omat pojat vuorotellen yläpesässä.

Vieraiden suhteen Vikilii on ollut aivan uskomattoman reipas: minulla oli ystävä yökylässä ja Vikilii nukkui vieraspatjan jalkopäässä ja loikoili siinä vieraan herättyäkin. Muutenkin Vikilii ja Niilo olivat koko ajan esillä eivätkä arastelleet ystävääni. Ensikodin toinen isäntä Panuhan on aina ollut mukana vieraiden viihdyttämisessä ja odottaa saavansa heiltä huomiota, jota kaikki sille runsain mitoin suovatkin. Sosiaalinen Panu on näyttänyt hyvää esimerkkiä näille vähän ujommille ja olihan se aikoinaan aivan ratkaisevan tärkeässä osassa Niilonkin kesyyntymisessä.

Jätä kommentti