Kalenterinartut kissojen puolesta – hyväntekeväisyyttä riisumatta!

Etusivu / elämäni narttuna 2015 / Kalenterinartut kissojen puolesta – hyväntekeväisyyttä riisumatta!
Milla-Marian roller derby-harrastuksessa Zeldaa kiehtoo eniten treenikassi
sisältöineen ja sen tarjoamat väijymisleikkimahdollisuudet.
Kuva Piia Niemi

Viime vuoden kalenterissa Kisu ry:n kollit pääsivät paistattelemaan valokeilassa. Vuodelle 2015 haluttiin jotain uutta, ja niin syntyi Elämäni narttuna. Kalenteri pyrkii edistämään naaraskissojen sterilointia.

Kalenterin nimikin kertoo, että tällä kertaa on luvassa kauniita kissoja komeiden kollien sijaan. Petra Viitaniemen, Milla Kouhian ja Helena Pahaojan kuvissa nähdään narttuparien arkea, harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Burleskitähti Olivia Rougen työ on totuttanut Amalian ja Elviiran ympäri
asuntoa ajelehtiviin matkalaukkuihin, glitteriin, höyheniin ja Swarovskin kristalleihin.
Kuva Petra Viitaniemi 
Elämäni narttuna –kalenterin periaatteet ovat samat kuin Kisu ry:n aiemman kollikalenterinkin: hyväntekeväisyyttä tehdään riisuutumatta, ja kalenterin tuotto käytetään lyhentämättömänä hädänalaisten kissojen auttamiseen. Kalenterista löytyvät perinteiset juhlapäivät ja –pyhät sekä nimipäivät.
Peruskärttyisän luonteenlaadun lisäksi Jenniä ja Maisaa yhdistää palava rakkaus herkkuihin.
Kuva Petra Viitaniemi
Kalenteri on jälleen toteutettu täysin vapaaehtoisvoimin. Mukaan saatiin kampaaja, meikkaaja ja muita yhteistyökumppaneita sekä tietenkin toistakymmentä kuvattavaa narttuparia. Joukkoon mahtuu Kisu ry:n aktiivien lisäksi muuan muassa kansainvälinen burleskitähti Olivia Rouge ja Tampereelle piakkoin avattavan Suomen ensimmäisen kissakahvilan omistaja Tiina Aaltonen.
Elämäni narttuna -kalenteri julkistetaan Kissakahvila Purnauskiksen avajaisissa 31. lokakuuta 2014.

***

Kaikkien superjulkkisten lisäksi tämän vuoden kalenterissa ovat mukana blogin puolelta tutut Jenni, Elina ja Terhi. Laitoimmekin mukaan Jennin kuvan, jota lehdistö ei saanut – ihan vain teitä ihania lukijoita varten!


Elinan ja Puran joulukuuhun kuuluu rutkasti yhteistä aikaa ja leipomuksia.
Kuva Petra Viitaniemi

Jätä kommentti