Back in Business with Neiti X!

Etusivu / korvapunkit / Back in Business with Neiti X!
Turkulaisvahvistus ilmoittautuu takaisin ensikotien riviin! Pieni taukomme on nyt ohi ja heti oli tarjolla sopiva uusi tulokas, saammeko siis esitellä: Neiti X!
Ja mistäs tämä nimi sitten juontaa juurensa? Tokihan Neiti X etsii tositarkoituksella sitä omaa loppuelämän kotiaan. Hän on myös hieman salaperäinen, mutta antakaamme nyt puheenvuoro itse päätähdelle:

”Moi, oon Neiti X! Oon aika mysteerimimmi, kukaan ei tiedä mun ikää ja asiaa mutkistaa se, ettei mulla juuri ole purukalustoa jäljellä. Mihin lie nekin tässä elämän varrella jääneet. Nuorekkaalta kyllä vaikutan kuulemma ja vauhtia riittää sen verran, että matot saan rullalle hiiriä viskoessa ja hiekkalaatikon hiekat saan komeasti lentämään ulos laatikosta!

Nuo tänne pesukoneen taakse pällistelevät ihmiset on ihan jees, annan niitten koskea muhun ilman sen suurempia vahinkoja, mutta katson vielä parhaaksi pitää pienen hajuraon. Koska mulla oli vähän tylsiä tuliaisia nimeltä korvapunkit, joudun hengailemaan kylppärissä ja mun uudet kissakaverit jäi kuulemma vielä täyshoitoon Naantaliin. Oon aika hoikka tyttö, mutta kerään tehokkaasti lihaa luitten ympärille, että pääsen steriloitavaksi kun jussin juhlimisesta on selvitty.”
Jäämme seuraamaan kuinka pikkuneiti kotiutuu, miten kutsumattomat vieraat lähtevät korvista ja kuinka tämäkin karvakorva pääsee aikanaan ihan omaan kotiin!

PS. Neiti X:n ilmoitus ilmestyy pikapuoliin Kisun kodittomiin KLIK

Jätä kommentti