Etusivu / Yleinen / 15626

Maukkis vaan täältä huoltopuolelta!

Kissoja tulee je menee, niin ettei ensikotivastaava tahdo pysyä mukana. Piti ihan laskea päät ja hännät, ja lopputulos oli aika huima: 10 aktiivista ensikotia omassa porukassa ja niissä majailee tällä hetkellä 30 aikuista kissaa ja 18 pentua! On siinä vipinää. Ei voi kuin hattua nostaa innokkaille hoitajille.

Ensikotivastaavan aika puolestaan kuluu hiekan ja ruuan roudaamisessa ensikoteihin, kissojen kuskaamisessa paikasta toiseen ja tällä hetkellä myös infomateriaalin valmistelussa ensikodeille kesän aikana tulevista muutoksista. Kissataksi kulkee Tampereella ja lähikunnissa taajaan, ja huomenna joukkoon pitäisi taas tulla kaksi kodinvaihtajakissaa lisää.

Onneksi kissoja lähteekin. Moni mirri on jo alkukesän aikana saanut oman kodin ja mukavat uutiset lämmittävät aina mieltä. Muutama on nytkin lähdössä, oma koti on jo valittuna ja kyytiä odotellaan. Moni perhe saa uuden kissajäsenen ja moni kissa uuden leikkikaverin. Kisun kissathan lähtevät lähes poikkeuksetta uusiin koteihin joko toisen kissan kaveriksi tai kaverin kanssa. Moni mirri ystävystyy ensikodissa toisen kissan kanssa, ja pääsy uuteen kotiin yhdessä helpottaa kotiutumista.

Misukoita tosiaan on mistä valita; pakkohan tässä on ylpeänä esitellä muutama omissa ensikodeissani majaileva kehrääjä. Sopisiko joku heistä mahdollisesti juuri sinun sohvallesi?

Tässä lekottelevat kodinvaihtajakissat Piki ja Ascha. Ihastuttava parivaljakko Tampereen Kalkusta.

Tämä leikkisä veijasi on nimeltään Late, tai Lauri Liikavarvas. Laivakissapoika kun on ollut jonossa ekana varpaita jaettaessa. Late majailee Kurussa. 

Kurulaisia edustavat myös kaverukset Ruttu-Unelma ja Selma-Anelma.

Ylöjärven lippua liehuttaa ihana Siiri.

Ja Nokiaa edustaa Prinsessa Tähkäpää. Hänellä on sisko nimeltä Lumikki.

Näistä ihanista kissoista ja kaikista muistakin kodinvalloittajista löytyy lisätietoa Kisun kodin etsijöiden nettisivulta täältä: http://www.kissojensuojelu.fi/kissat/
Käyhän katsomassa, onko siellä sinun tuleva perheenjäsenesi odottamassa.

Jätä kommentti