Uusia hoidokkeja!

Etusivu / eristys / Uusia hoidokkeja!

Pitkästä aikaa tänään saapui uusia hoitokissoja!

Uudet tulokkaat ovat melko tarkalleen 4,5 kuukautta vanhat sisarukset, Fransuaa Pöpöön (poika) ja Kuku (tyttö). Tirpat ovat lähtöisin pienellä paikkakunnalla asuvalta vanhemmalta rouvalta, jonka jaksaminen ei enää riittänyt kissoista huolehtimiseen. Molemmat kisut ovat pikaisella tarkastuksella hyvässä kunnossa ja kuten kuvasta voi päätellä, ruokakin maistuu.

EDIT: Molemmat itikat onkin poikia…. 😀

Vasemmalla ruokailee mösjöö Pöpöön, oikealla Kuku
Ja ne ovat täysin kesyjä, reippaita, nosteltavia pötköjä. Tiesin jo etukäteen, että pennut ovat ainakin kesyhköjä, mutta että näin kesyjä! Eivät arastelleet ollenkaan, vaikka vieras ihminen kaappaa kouriinsa ja siirtää toiseen paikkaan. Oikeastaan päinvastoin, kauhea hurina ja kiehnäys kamerasta huolimatta. Hämmentävää! 😀 On niin tottunut siihen, että uudet hoitolaiset sähisee ja venkoilee edes vähän näön vuoksi.
Ensimmäisen viikon ajan ulkoa Kisulle tulleet kissat asuvat erillään ensikodin muista kissoista, että voidaan varmistua niiden terveydestä.  Meillä eristystilana toimii kylppäri/vessa, minkä huomannee kuvista. Nämä kaksi vauhtimatoa ovat vaan vähän eri mieltä yhdessä huoneessa pysymisestä.. Kun en kyhjötä vessan lattialla pitämässä niille seuraa, kuuluu surkeaa iuu iuu mauu mauu-joikaamista, ja heti ensimmäisen mahdollisuuden koittaessa koitetaan livistää ovenraosta vapauteen. Tulossa siis kiva viikko!
Muut kissat ovat tulokkaista hieman hämillään. On kökötetty vessan oven takana silmät ammollaan ja sitten vetäydytty torkkumaan turvalliseen olohuoneeseen (Hipsu nukkua tuhisee parhaillaankin niskassa) tai vaihtoehtoisesti sähisty (Maisa) kaikille vastaantulijoille. Kirppu on aina niin ihana uusien kissojen kanssa, kun se ei ole _ikinä_ sähissyt niille ja koittaa vaan varovasti mennä tutustumaan, Hipsu on melkein yhtä leppoisa tapaus.

Mutta nyt täytyy lähteä taas viihdyttämään pikkukissoja!

Jätä kommentti