Untamoa käytiin katsomassa

Etusivu / Yleinen / Untamoa käytiin katsomassa

Untamo on edelleen ollut vilkas ja eläväinen, mutta eräänä rauhallisena loikoiluhetkenä ojensin käteni ja silitin sitä viitisen minuuttia – ja Untamo kehräsi! Sama on toistunut jo muutaman kerran ja olen ylpeä Unskin edistymisestä.

Untamoa kävi eilen katsomassa oikein mukava nuoripari, joka tarjoaisi Unskille hyvän kodin vuoden vanhan Patrik-kissan kaverina. Pariskunnan nainen ihastui Untamoon jo kuvien perusteella, mutta mies vielä harkitsee. Untamo oli oikein edukseen katsojien ollessa täällä: se oli esillä koko ajan, seurasi kiinnostuneesti leikitystä onkilelulla ja lopulta otti vähän kiinnikin lelusta ja kun annoin naiselle namipurkin Untamo tuli syömään tarjottuja nameja yhä lähempänä ja lähempänä, kunnes lopulta etäisyyttä naisen käteen oli 10 cm ja sitten Unski uskaltautui jopa nuuhkaisemaan kättä.

Sain myös rouva Tikrun kuulumisia ja sillä menee oikein hyvin omassa kodissaan: se on valinnut omaksi oleilupaikakseen erään olohuoneen tuolin ja Hiili-herran kanssa menee kivasti, on nuuskittu puolin ja toisin ja Hiili on myös hakenut rouva Tikrua leikkiin, mutta rouva ei ainakaan vielä ole tohtinut lähteä ralliin. Hyvän kodin se sai!

Jätä kommentti