Tyttöset viihtyvät hyvin

Etusivu / ensikotitoiminta / Tyttöset viihtyvät hyvin

Tyttöjen kolmas viikko ensikodissa on sujunut oikein hyvin. Vikiliin ja ensikodin isännän kisukisu Niilon ystävyys on syventynyt ja ne puskevat ja nuuhkivat toisiaan usein, seuraavat koko ajan  tarkkaan toistensa tekemisiä ja voisi jopa sanoa, että Vikilii on Niilon tyttis.

Herminan kohdalla isoin sopeutuminen tällä viikolla on ollut rentoutuminen. Ilmeisesti se paikallaan kököttäminen oli Herminan tapa käsitellä pentujen lähdön, uuden ensikodin ja vieraiden kissojen aiheuttamaa stressiä ja nyt tilanteeseen totuttuaan se itse pyytää silityksiä pari kertaa päivässä ja kiehnää ja kehrää kun sitä hellitään. Vikiliikin on jo paremmin tottunut minuun ja on pari kertaa löytynyt sängyn jalkopäästä nukkumasta kun olen herännyt päikkäreiltä.

Hermina on myös ruvennut leikkimään, mutta eipä tietenkään kissanleluilla vaan eräällä pöydän alta löytämällään roskalla, jota en raaski korjata pois kun se tuottaa Herminalle noin paljon iloa. Vikilii leikkii joka ilta, eniten yleistä melua saa aikaiseksi kun samassa riehakkaassa leikissä on Zoolove-sydänlelu ja tyhjä kumiseva pahvilaatikko.

Herminasta on tullut vakavasti otettava kysely kerrostalokissaksi ja sitä tullaan katsomaan aivan lähipäivinä. Koti kuulosti hyvältä ja kaikin puolin Herminalle sopivalta, toivottavasti tärppää!

Jätä kommentti