Tyttöset saapuivat ensikotiin

Etusivu / ensikotitoiminta / Tyttöset saapuivat ensikotiin

Keskiviikkona ensikotiini tuotiin kaksi tyttökissaa eli Vikilii ja Hermina. Neitoset ovat tänä kesänä kasvattaneet pentunsa samassa huoneessa ja nyt pentujen tultua luovutusikään pikkuiset siirrettiin pentukodista muihin ensikoteihin omia kotejaan odottelemaan ja emot tulivat tänne.

Tyttöset vähän ujostelevat ja arkailevat vieraassa paikassa, mutta ensikodin isännät exotickolli Panu ja kisukisu Niilo ottivat neidot hyvin vastaan ilman mitään sähinää tai murinaa kenenkään taholta. Ekan päivän Hermina vietti Niilon piilonurkassa ja pikkuruinen Vikilii onnistui tunkemaan itsensä minimaalisesta raosta jääkaapin sokkeliin. Ruoka-aikaan tytöt tulivat kuitenkin itse esille heti kun hoksasivat mitä on tekeillä.

Hermina on väriltään tumma kilpikonnakirjava ja luonteeltaan erittäin rauhallinen. Päivät se viettää nurkassa ja illat askartelupöydällä loikoillen. Toisena iltana sain räpsäistyä tämän kuvan, jossa Herminan upea turkki pääsee oikeuksiinsa ja heti kun laitoin kuvan facebookiin omalle seinälleni eräs tuttavani kysyi Herminaa ja tulee ehkä alkuviikosta katsomaan sitä.

Vikilii on pikkuruinen kaunotar ja luonteeltaan rohkea ja utelias. Niilon kanssa se tulee erinomaisesti toimeen ja ne voivat esim loikoilla raapimapuun päällekkäisillä tasoilla samaan aikaan. Vikilii tutkii paikkoja ja saattaa asettua keskelle lattiaa alapesulle, mutta kipittää silti pois, jos liikun liian nopeasti liian lähelle.

Herminan pennuista kolme on jo luovutettu ja Henna ja Hilla etsivät kotia Kisun sivuilla. Vikiliin pennuista Venus on varattu ja Vanilja-tyttö ja Voksi-poika vielä vapaina.

Sain myös Piipaleen kuulumisia: se on nyt nimeltään Krisu ja alun sähinän ja parin räppäisyn jälkeen kodin kuningatar on hyväksynyt sen. Tilanne on jo niin pitkällä, että pikku prinssi Krisu voi makoilla kaikessa rauhassa sängyllä, vaikka kuningatar käyskentelee huoneessa. Hyvin menee siis!

Jätä kommentti