Samin ja Elvin mökkireissu

Etusivu / ensikotitoiminta / Samin ja Elvin mökkireissu
Hoitokissat Sami ja Elvi olivat ensikodin väen mukana mökillä. Molemmat antoivat nätisti laittaa itsensä kantokoppaan, paitsi Elvi toisella kerralla vähän vastusteli. Automatka mökille kesti puolitoista tuntia, josta ensimmäinen puoli tuntia oli kissoille aika jännittävää. Elvi tärisi ja iso Sami oli liiskaantunut silmät palloina myttyyn pienen kopan pohjalle. Puolen tunnin jälkeen Elvi näytti jo reippaan luonteensa mukaisesti siltä, että kopassa oli tylsää ja se olisi mielellään tullut rapsutusluukusta ulos. Samikin uskalsi ottaa kopassa jo rennomman makuuasennon ja lepuuttaa silmiään. Alkujännityksen jälkeen autossa matkustaminen sujui moitteettomasti ja matkan aikana kuultiin vain yksi pieni miu.

Perillä mökillä kissoista oli kiva tutustua uuteen huoneeseen, Samin tosin piti aluksi kulkea mahdollisimman littanana. Ruoka maistui molemmille heti. Seuraavana päivänä kissat pääsivät tutustumaan muihin huoneisiin, jolloin yhdessä huoneessa oleminen olikin käynyt niille jo selvästi tylsäksi. Yön Sami ja Elvi saivat kuitenkin viettää yhdessä huoneessa, jotta ne eivät ihmisten nukkuessa keksisi tehdä tuhojaan. Matkan ainoaksi vahingoksi jäikin hyllyltä pudonnut kaktus ruukkuineen.

Lomakuvissa kissat ovat rauhallisia, vaikka rallia vedettiinkin suuri osa ajasta. 🙂 Näiden ihanien, reippaiden kissojen esittelyt löytyvät tuttuun tapaan Kisun kodittomista; Sami ja Elvi.


Teksti ja kuvat: Suvi-Johanna Kaski

Jätä kommentti