Sairaan kaunis Amal

Etusivu / Yleinen / Sairaan kaunis Amal
Sairaan kaunis Amal
Tässä on Amal. Nuori ja kaunis kissa.
Amal saapui ensikotiin veljensä kanssa todella aliravittuna sekä vatsat niillä olivat aivan sekaisin. Ensimmäiset vuorokaudet syötiin ja juotiin ’pakkosyöttämällä’ ruiskusta.
Tässä vaiheessa pienten kissojen kunto alkoi taas romahtaa, joten lähdettiin Hattulaan päivystykseen yötä vasten. Hattulassa kissat nesteytettiin ja niille tehtiin erilaisia testejä. Kissoissa ei todettu tauteja näiden testien perusteella, joten lääkitys aloitettiin rajua suolistotulehdusta vastaan.

Lääkkeet alkoivat purra vain Amaliin. Veli lähti taas eläinlääkäriin ollessaan todella huonossa kunnossa. Painoa oli pienellä tippunut 200g muutaman päivän aikana pakkosyötöstä huolimatta. Pienelle pojalle oli tässä vaiheessa aika sanoa viimeiset sanat ja päästää kissojen taivaaseen.
Amal jaksoi vielä porskuttaa eteenpäin ja suolistotulehdus alkoi parantua,  ruoka alkoi maistua niinkuin normaalille kissanpennulle, ette voi uskoa kuinka hienoa se on nähdä kissan syövän hyvällä ruokahalulla! Nyt uskalsi jo sanoa, että ehkä se sittenkin selviää. Senhän se myös teki! Nyt Amal on terve, hyvinvoiva, ihmisläheinen nuorukainen. Amalia odottaa myös ihan oma koti! 
Taas on vaan sanottava, et ensikoteilu voi olla hyvinkin rankkaa, mutta niin palkitsevaa! 
-Vivika

Jätä kommentti