Piipale saapui ensikotiin

Etusivu / ensikotitoiminta / Piipale saapui ensikotiin

Lauantaina ensikotiemoni vihdoin toi Piipaleen ja tutustuttaminen alkoi. Ensin Piipale oli kopassaan ja oma Panuni kävi haistamassa nopsasti ja meni sitten pois. Niilo hätistettiin esiin piilokolostaan ja sille ja edelleen kopassa olevalle Piipaleelle annettiin raksuja herkkupaloiksi ja ne saivat syödä toistensa nähden. Sitten Piipale päästettiin vapaaksi ja se kävi heti laatikolla. Sen jälkeen se puski minua, kehräsi ja kiehnäsi kovasti. Piipale on todella ihmisrakas kissa.

Piipale tutki nopeasti yksiöni ja Niilo tuli pitämään sille eräänlaista ulinaa, jonka ensikotiemo sanoi enteilevän tappelua. Piipale meni kylpyhuoneeseen ja Niilo vahti ovella. Järjestin kylppäriin ruoka- ja vesitarjoilun ja annoin kissojen totutella toisiinsa. Niilo ulisi edelleen välillä, joten vein kylppäriin pehmustetun kopan nukkumapaikaksi ja suljin Piipaleen yöksi sinne niin saimme kaikki nukkua rauhassa.

Piipaleella on tassuissa eriparisukat

Seuraavana päivänä Piipale muutti huoneen puolelle. Minun silitellessäni ja helliessäni Piipale kehräsi ja tuli syliin, mutta Niilon kanssa välit olivat edelleen kireät ja oli useampikin uhkaava tilanne, jossa Niilo piti uhkailu-ulinaa häntä paksuna ja Piipale vastasi sähinällä ja aikoi hyökätä, mutta onneksi ehdin ajoissa tilanteisiin väliin ja varasin isoon lasiin vettä heitettäväksi kissojen päälle siinä tapauksessa, että ne rupeaisivat tosissaan tappelemaan.

Panu ei ihmeemmin piitannut Piipaleesta, sähähti vain miedosti, jos Piipale meni kurkkimaan Panun korin laidalle. Illemmalla tilanne rauhoittui vähitellen, Panu oli korissaan, Niilo pikkupöydällä sängyn lähellä ja Piipale torkkui sängyllä minun seuranani kun datailin. Niilo olisi jo halunnut tehdä tuttavuutta, mutta Piipale sähisi sille. Yöksi laitoin Piipaleen taas kylppäriin ja kun kävin kurkkaamassa Piipale torkkui lavuaarissa ja kehräsi.

Piipale chillaa 

Jätä kommentti