Mörri saapui ensikotiin

Etusivu / ensikotitoiminta / Mörri saapui ensikotiin

Jo useamman viikon olen miettinyt, että mahtuisiko ensikotiini toinenkin enskari ja sitten tiistaina klo 17 tein päätökseni ja laitoin ensikotivastaavalleni viestin, että voisin ottaa toisen  ensikotikissan. Hitaudesta ei ainakaan voi Kisu ry:n toimijoita syyttää: jo klo 20 pöytäni alla oli tälläinen Mörri.

Mörri on loukutettu kesän alussa ulkosalta ja sen seurassa oli silloin 2 tyttökissaa ja useita pentuja, joiden isä Mörri ilmeisesti on. Tytöt ja pennut ovat muissa ensikodeissa ja Mörri oli vaihtamassa ensikotia, sillä edellisessä paikassa muut kissat eivät hyväksyneet Mörriä ja pomottivat sitä liikaa.

Mörri on ihmisarka ja se on majoittunut askartelupöydän taakse nurkkaan. Tarjoilen sille sinne ruokaa matolääkkeellä terästettynä ja nurkan varauloskäynnin viereen laitoin kissanhiekkaa vatiin, siinä Mörri tohtii käydä silloin kun minä ja Niilo nukumme.

Niiloa Mörri vielä pelkää ja se murisee ja sähisee kun Niilo käy sitä kurkkimassa, mutta uskoisin, että Niilon ystävällinen ja kissasosiaalinen luonne piankin vie voiton Mörrin epäluulosta. Muut kissat ovat myös käyneet Mörriä tutkimassa ja niille se ei ole sähissyt. Rouva Tikru on varmuuden vuoksi pesiytynyt ompelupöydän alle salakäytävään, varmaan sitä vähän arveluttaa Mörrin käytös.

Jätä kommentti