Meten js Elisan kuulumisia pentujen muuton jälkeen

Etusivu / ensikotitoiminta / Meten js Elisan kuulumisia pentujen muuton jälkeen
Meten js Elisan kuulumisia pentujen muuton jälkeen

Elisan ja Meten pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa Espooseen, Helsinkiin, Paraisille ja Järvenpäähän. On ihana saada viestejä pennuista uusissa kodeissa, kaikilla menee hyvin. Elisa ja Mette hoitivat pennut loistavasti ja antoivat niille hyvät eväät elämään, ihania kaikki rouvat ja pikkuiset!

Kun pennut muuttivat yksitellen, täällä emoilla oli muutaman vuorokauden hätä, itkettiin pentujen perään. Lopulta tyytyivät tilanteeseen ja arki rauhoittui. Pentujen muutto aiheutti myös sen, että he alkoivat opettelemaan leikkimistä ihmisen kanssa ja leluilla. Elisa sähäkämpänä leikkii ja touhuaa lelujen kanssa. Mette on varovaisempi leikkimisessä, mieluummin puskisi ihmistä ja kerjää silityksiä, niin hellyyttävä! Pikkuhiljaa on leikki ruvennut kiinnostamaan, vähän kömpelöä se vielä on. Mutta kaikki nämä asiat tehdään yhdessä.Rouvat kävivät muuten leikkuulle ja kaikki meni hyvin. Samalla hampaat tarkastettiin ja muu terveys, kaikki kunnossa. Ikä-arvio lääkärin mukaan on n. 1v ihan lapsia vielä hekin.

Elisa ja Mette ovat todella ihmistä vailla, aina tullaan vastaan kun joku menee kissahuoneeseen, kumpa se oma koti vihdoin löytyisi. Nyt vielä heidän arkea järkytettiin, ensikotiin tuli kolme uutta pentua ja samaan tilaan, apua!


Meten ja Elisa asustavat ensikodissa Järvenpäässä, tässä vielä linkki heidän kodinetsintäilmoitukseen. He etsivät yhteistä kotia, kun ovat jo kokeneet niin paljon yhdessä.

Jätä kommentti