Kisu-päivä

Etusivu / Hessu / Kisu-päivä
Ensikotina toimimisen ohella olen toisinaan mukana Kisun tapahtumissa. Tänään Kisuilimme Hervannan kauppakeskus Duossa, jossa oli ohjelmassa niin arpajaisia, askartelua kuin kahvitustakin. Tärkeä osa oli toki myös kissatietouden jakaminen. Lapset pääsivät askartelemaan kissakortteja, ja kasvomaalauksessa kävi niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Väkeä riitti, ja kahvi sekä pullat teki hyvin kauppansa! Pöydän ääressä vieraili moni kissoista ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut, lahjoitusruokaakin saatiin lopulta täysi ostoskärryllinen.

Tarjolla oli kahvia, mehua, pullaa ja kuivakakkua. 

Askartelupisteessä syntyi monta hienoa kissakorttia, ja ostoskärrykin täyttyi mukavaa tahtia. Infopöydässä kerrottiin yhdistyksestä ja sen toiminnasta kiinnostuneille.

Kasvomaalaukseen syntyi välillä ihan jonoa!

Lisää kuvateksti
Tämä oli oikein mukava Kisu-päivä, Hervannassa on selvästikin paljon kissaihmisiä! Oli mielenkiintoista osallistua tapahtumaan, jossa emme varsinaisesti myyneet mitään, mutta selvästi moni koki kodittomat kissat mieleiseksi lahjoituskohteeksi. Seuraava tapahtuma, jossa allekirjoittanutkin on mukana, on Aamulehden joulumyyjäiset Tampere talolla 14.12, tervetuloa ostoksille!

—–

Hoitokissoistamme on riittänyt niin iloa kuin huoltakin. Hessun nappasin yksi päivä syliin ja ehjin nahoin selvittiin molemmat 😀 Toki se edelleen suurimman osan ajasta pitää hajurakoa, mutta silittämään pääsee jo useasti (kunhan vieressä on toinen kissa tai ruokakuppi!)

Hessu
Hessu on tuottanut myös hieman huolta sillä se on oksennellut säännöllisen epäsäännöllisesti. Mitään selitystä tälle ei ole vielä löydetty. Madotukset on kunnossa eikä matoja ole ilmestynyt. Oksennus tulee välillä tyhjästä mahasta, joten ruoka-aineallergia ei tunnu todennäköiseltä. Oksennuksia tulee, oli päivän ruokavalio ollut sitten raakaa lihaa tai pussiruokaa. Erään kerran se oksensi muutaman hiuksen, mutta koska kissan vatsa on löysällä, ei mahdollinen suolitukos/karvapallotkaan oikein sovi kuvaan. Oksennuksia tulee välillä pari kertaa päivässä, välillä on taas muutaman päivän tauko. Aikamoinen ahmatti tuo on, ruisleivät ja korvapuustitkin menee parempiin suihin jos ne on unohtunut pöydälle, siinä voi olla syy oksenteluun.

Ruoka-aika! Yhtä lukuun ottamatta koko joukko koolla.

Jatkuva oksentelu ei ole normaalia, mutta koska Hessu on virkeä ja leikkisä oma itsensä, emme ole olleet hirveän huolissaan. Hessu menee piakkoin leikattavaksi, joten tiedustellaan samalla lääkärin kantaa asiaan. Kummallisen epäloogista tuo oksentelu, ei ole tällaista ennen tullut vastaan…

Ruokajono! Hessu, Rose-Marie ja Huurre odottamassa lounasta.

Huurrekin hieman huolestuttaa, sillä sen nenän/silmän pielessä oleva rupi ei ole ottanut parantuakseen. Muutoinkin karva on kiilloton ja painoa ei ole tullut toivottuun tapaan, joten pääsee tämäkin pikkukissa Hessun kanssa lääkärille tarkastukseen. Toivotaan, että molemmat saadaan nopeasti kuntoon ja uusiin koteihin!

-Saila

Jätä kommentti