Kisu < 3 Zooplus

Etusivu / affiliate / Kisu < 3 Zooplus
Viime vuoden jälkimmäisellä puoliskolla Kisu ry valittiin Zooplussan Zoolove-ohjelman lahjoituskohteeksi. Jokaisesta tilatusta Zoolove by Zooplus -tuotteesta Kisun kodittomat kisut siis saivat 10% tuotteen myyntihinnasta. Zoolove-valikoima sisältää märkäruokia, herkkuja sekä erilaisia tarvikkeita kissoille ja koirille.

Zoolove-valikoimasta erityisesti Sydänlelukeppi on ollut supersuosittu, ja pikkulinnut (vai -kissat?) tiesivät myös kertoa, että Zoolove-sapuska on kelvannut koirille erinomaisesti!  Pidemmittä puheitta, siirrytään siihen jännittävimpään osuuteen…

Viime vuoden heinäkuun ja joulukuun välisenä aikana Zoolove-ohjelma tuotti Kisulle1543,42 euroa! 

Aivan mahtava lahjoitussumma! Yhdistys kissoineen kiittää lämpimästi ihan jokaista osallistujaa, sekä tietysti Zooplussaa. 🙂 Olemme erittäin kiitollisia siitä, että meidät valittiin tähän kampanjaan.

Siis 1543,42 euroa meille kissoille? Oho!


Kisu ry:n yhteistyö Zooplussan kanssa jatkuu edelleen muun muassa provisioiden muodossa. Eli klikkaamalla itsenne Zooplus-verkkokauppaan blogin oikeasta sivupalkista löytyvän mainosbannerin tai tämän linkin kautta lahjoitatte Kisun kodittomille 4% ostostenne loppusummasta. Voit siis tukea Kisun työtä samalla kun ostat omalle lemmikillesi tuotteita, ilman erillistä rahanmenoa! Erinomaisen kätevää. Huomaattehan, arvon lukijat, että tässä blogauksessa mainittujen erinäisten tuotteiden linkkien kautta provisiota ei siis tule.

Kisukisu Viiri haaveilee Zooplus-paketeista.


Ensikotien joukossa on tiettävästi ainakin joitakin Zooplussan ”suurkuluttajia”, ja allekirjoittanut ajatteli tässä yhteydessä esitellä muutaman suosikin kaupan valikoimasta.

Ensikodeissa, ja miksei tietysti muissakin kissakodeissa, edullinen ja laadukas kissanruoka on kullanarvoista. Yksi ensikotien ikisuosikki on ehdottomasti MAC´s. Tässä yhdistyy kaikki hyvän kissanruoan ominaisuudet: megahyvä hinta-laatu -suhde (ks. säästöpakkaus), viljattomuus, korkea lihapitoisuus, valmistusaineissa on lueteltu tarkasti mitä lihan sivutuotteita on käytetty, ja lihapitoisuuden ansiosta ruokaa ei tarvitse syöttää määrällisesti niin paljoa kuin monia muita merkkejä. Mikä tärkeintä, MAC´s on maistuvaa, ja ainakin ankka-kalkkuna-kana -maku on sopinut herkkämahaisillekin. Bonuksena ankka-kana-kalkkunan lisäksi lohi-kana -maku ei sisällä ollenkaan nautaa, mikä tuntuu olevan melko harvinaista teollisissa kissanruuissa.

Meillä osa kissoista on laiskoja pureskelemaan raksuja, joten päätimme kokeilla ”isojen kissojen nappuloita” hammastyöskentelyn varmistamiseksi, ja testiin otettiin uuden Concept for Life -merkin Maine Coon -nappulat. Vastaanotto oli loistava: maku on kaikkien kissojen mieleen, ja iso koko pakottaa laiskimmatkin silkkiturkit pureskelemaan edes hieman, ja samalla hotkiminen hidastuu. Meillä on ahmimisen estämiseksi käytössä myös Cat Activity Fun Board, mutta kaikki kissat eivät osaa sitä käyttää. Näitä raksuja ostetaan toistekin!

Iso nappulakoko pakottaa pureskelemaan.

Oma adoptoitu Kisukisumme Viiri on tykännyt kovasti ahtautua ikkunalaudalle lötköttelemään, vaikka ei siihen kunnolla mahdukaan. Seurasimme aikamme Viirin sympaattisia yrityksiä olla muka-mukavasti ikkunalaudan ja patterin päällä, kunnes päätimme ostaa sille patteripedin. Yleensä kuulee puhuttavan, että kissat eivät käytä niille ostettuja petejä juurikaan, mutta meillä patteripedin hyväksymiseen riitti suihkaus Pet Remedyä. Peti on siitä lähtien ollut päivittäisessä käytössä! Peti tuntuu hintaansa nähden laadukkaalta, eikä taivu hiukan pulskemmankaan kissan alla.


Peti sopii nukkumiseen…

…pesuhetkiin…

…sekä poseeraamiseen!

Leluista on pakko mainita erityisesti Viirin uusi supersuosikki rapinapallo, sekä lähes kaikkien kissojen rakastama Bird-lelukeppi, eli tuttavallisemmin lintukepukka. Näihin ei tunnuta kyllästyvän lainkaan. Lintukepukka harmillisesti saa usein melko julman kohtalon sulkasadon merkeissä, jos leikkimään innostuu keskivertoa villimpi kissapeto, mutta onneksi näitä myydään edullisissa kolmen kappaleen pakkauksissa. Nahkatanssittaja on myös ehdottomasti mainitsemisen arvoinen! Kaikki kissat rakastavat sitä, ja se pesee monet peruskepukat kestävyydessään, sillä varsi on hyvin paksua ja joustavaa muovia.

Kana kynittävänä?

Viiri antaa rapinapallolle kyytiä!
Ovatko teidän kissanne saaneet Zooplus -paketteja? Mitkä tuotteet ovat olleet teidän suosikkejanne?

Sisältää affiliate -linkkejä.

Jätä kommentti