KIITOS!

Ihan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että aivan mieletöntä miten laajalle kriiseilyt on jo levinneet!
Jättimäinen kiitos jo kaikille jakaneille ja ensikodiksi ilmottautuneille! Teitä ei ikinä ole liikaa. 🙂
Eli vieläkin saa jakaa ja pistää Sailalle postia ensikoteilusta.

Mikäli elsu-hommat kiinnostaa, mutta ensikoteilu ei ole mahdollista, muutakin hommaa löytyy yllin kyllin – niin Kisussa kuin varmasti muissakin esyissä (eläinsuojeluyhdistys, siis).

Kisu on (ainakin vielä!) sen verran pieni ja kädestä suuhun elävä yhdistys, ettei meillä ole kissataloa, jonne voisi mennä puuhailemaan kissojen kanssa. Meillä on kuitenkin haussa ensikodeille apulaisia, jotka voisivat huoltaa kissoja ensikodin poissaolon ajan tai vaikka kyytsäillä lääkäriin. Omien mahdollisuuksien puitteissa, tietty.
Tampereen lähistöltä kissojen turvakoti löytyy ainakin Hämeenlinnasta, Kissakoti Kattila, jonne kaikki ovat tervetulleita vaikka vain leikkimään kissojen kanssa.

Välillä tarvitaan myös vapaaehtoisia loukuttamaan kissoja, joka enimmäkseen tarkoittaa sitä, että tarkastaa loukun saaliin sovitusti.
Voin kertoa, että kun koitetaan napata vähänkin liukkaampaa tapausta, apu on enemmän kuin tervetullutta. Viime syksynä kyttäsin loukkuja yhden kissan perässä pari kuukautta ja onneksi sain apuja. Kävi meinaan aika raskaaksi. Mut siitä lisää ehkä myöhemmin!

Muuta mahdollista hommaa Kisussa on myös tapahtumiin jollain lailla osallistuminen (taas, omien mahdollisuuksien puitteissa). Kannattaa kysellä tapahtumavastaava-Terhiltä enemmän, tapahtumat ät kissojensuojelu.fi tai Facebookissa.

Lisäksi tarvitaan yhteistyökumppaneita sekä paaaaaljon ideoita ja toteuttajia kampanjoihin, tuotekehitykseen ja miljoonaan muuhun juttuun. Hommaa ja auttamismahdollisuuksia kyllä löytyy kaikille halukkaille.
Yhteystiedot löytyy täältä.

Ihan perus-tukimahdollisuuksia löytyy kans. Voi liittyä jäseneksi, lahjoittaa rahaa tai ruokaa, tai shoppailla vaikka fiinejä Kisu-kasseja (tarvittais muuten nettikauppahommeliakin kehittämään tyyppi/tyyppejä!).

Zooplus-tilaukset voi kans klikkailla blogin kautta. En tuomitse, jos välillä pääsee unohtumaan! Olen ite nyt pari tilausta turannut, heti maksunapin painamisen jälkeen ai pssssssss– unohdin taas..

Kaikista helpoimmat jutut säästin viimeiseksi!
Valistustyötä voi jokainen tehdä parilla klikkauksella, tykätkää somessa ja jakakaa tietoutta.
Kissojen arvostus on retuperällä (,µyjhgfgh,lllllllllllllllllllll., t. Hipsu) ja on vielä helkkarin pitkä matka siihen, että me käytäis tarpeettomaksi.

Seuraavalla kerralla on taas jo varsinaisia kissabisneksiä, lupaan! Mulla olis oikea runsaudenpula aiheista, ja siten tuottoisuuteni on 0. Olis hiekka-arvostelua, Juustiksen ja Pyy — Niilon kuulumisia, aknea, ruokabisneksiä, lelubisneksiä, Pipsin seikkailuja ulkomaailmassa, kaikkee!

Hahaa! Voisittekin ehkä auttaa aiheen valinnassa. Mistä haluaisitte lukea?

Jätä kommentti