Adjö, Pöpsit!

Etusivu / Fransuaa Pöpöön / Adjö, Pöpsit!

Kuten otsikosta voinee jo päätellä, Pöppöset muuttivat uuteen kotiinsa perjantaina.
Sitä ennen Pöppöset kävivät reippaina poikina rokotettavina ja viettivät uutta vuotta raketeista välittämättä. Rokotusten lisäksi Pöpsit myös punnittiin lääkärissä… Kukulla elopainoa oli kertynyt 3,35 kiloa, Pöpölle 2,93kg. Pieni ero. Vertailun vuoksi voin kertoa, että 2 kuukautta vanhempi ja muutenkin isompi luikero-Ötö painaa 3,7kg.

Paksu-Kuku tunnelissa

Kassi-Pöpö
Tötönen poseeraa

Monet pelkäävät ensikoteilua nimenomaan hoitolaisista luopumisen takia, mutta en ole kuullut vielä keneltäkään, että luopumispelkoon olisi mitään aihetta. Hoitolaisten lähdöstä ainakin itselleni tekee helpon se, että tietää niiden pääsevän hyvään kotiin, jossa ne saavat kaiken sen ajan ja huomion mitä ensikodissa ei ole mahdollista antaa. Pidän uusiin koteihin yhteyttä myös luovutuksen jälkeen, eli ihan kokonaan eivät hoidokit elämästäni katoa muuton jälkeenkään. Tietty myös uuden hoidokin jännittäminen ja odottaminen vähentää haikeiluja.

Pöpö auttamassa Zooplus-paketin purkamisessa

Itse asiassa useimmiten odotan hoitolaisten poismuuttoa 😀 Eikä Pöppänöiden muutto ollut sääntöä vahvistava poikkeus. Muuton odotusta lisäsi vielä se, että uuden hoidokin tulosta oli jo sovittu.
Pakkasin siis Pöpsit perjantaina uuteen ihkaomaan koppaansa, sanoin heipat ja Pöpsit ottivat suunnaksi uuden kodin Kotkassa.
Heti lauantaina meidän täyshoitolaamme muuttikin uusi karvakasa, mutta siitä lisää toisessa postauksessa.

Pöpöt lähdössä matkaan uuden emäntänsä huomassa

Pöpöt kotiutuivat uuteen paikkaan heti ja riehut ovat kuuleman mukaan jatkuneet yhtä vauhdikkaina kuin ennenkin. Hyvä Pöpöt!
Omat kissat ja Pullis jatkoivat eloaan sen suurempia reagoimatta, Hipsu ei tainnut edes kylkeään kääntää, kun Pöppänät haettiin. Luulen, että ainakin Hipsulle ja Maisalle riehu-Pöpöjen lähtö oli ihan tervetullut muutos 😀

Jätä kommentti