Abby, Mäntsälä

Tämä tässä on Abby. Abby on arviolta 7-8 vuotias kissaneiti ja etsii nyt loppuelämänsä kotia. Abby on alunperin loukutettu populaatiosta. Sillä oli hetken aikaa oma koti, mutta joutui palautumaan yhdistykselle kodinetsijäksi kun elo ei sujunut odotetulla tavalla uudessa kodissa.

Abby on taustansa vuoksi vielä arka, joten se tarvitsee kodin, jossa se saa rauhassa totutella ihmisiin ja kotikissan elämään. Etsinnässä siis rauhallinen koti, josta löytyy kärsivällisyyttä ja aikaa Abbylle. Abby voisi viihtyä ainoana lemmikkinä tai rauhallisen ja kiltin kissakaverin kanssa. Abby on ollut vasta hetken uudessa ensikodissaan ja on rohkaistunut jo huimasti. Abby seurailee uteliaana vähän matkan päästä ihmisten touhuja ja ruuan perässä tulee heti kupille uskaltautuen todella lähelle ihmistä, mutta ei halua vielä olla koskettavana. Abby rentoutuu varmasti löydettyään sopivan kodin, jossa sille osataan antaa tilaa ja mahdollisuus päättää missä tahdissa edetään.

Abbyllä on todettu hammassyöpymä ja joitain hampaita jouduttu tästä syystä poistamaan. Uuden kodin tulisi ottaa tämä vaiva huomioon ja sitouduttava pitämään silmällä Abbyn suun kuntoa säännöllisillä tarkistuksilla. Abby on juuri käytetty tarkistuksessa, eikä poistettavia hampaita löytynyt. Samalla Abbylta poistettiin hammaskivi.

Abby on steriloitu, sirutettu, Fiv/Felv testattu (negatiivinen), madotettu säännöllisesti ja rokotettu.

Jos sinulta löytyisi Abbyn kaipaama rauhallinen ja rakastava koti, otathan rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

karol.peltola[a]gmail.com

Jätä kommentti