Eliisa ja Meten yhteishuoltajuus

Etusivu / ensikotitoiminta / Eliisa ja Meten yhteishuoltajuus
Eliisa ja Meten yhteishuoltajuus

Eliisa ja Mette selvisivät viime talven ulkona, onneksi talvi oli lauha. Keväällä kaksikko saatiin loukkuun ja kotikissaksi opettelu alkoi ensikodissa. Aika pian ensikoti huomasi, että tyttöset taitavat olla tiineenä.

Eliisa ja Mette


Toukokuussa ensin synnytti Mette (valkoinen), Mette synnytti 3 pentua, yhden tytön ja kaksi potraa poikaa. Parin viikon päästä syntyivät Eliisan pennut, kaksi pientä tyttöä ja valitettavasti yksi kuollut pentu. Pentujen synnyttyä emot luontevasti rupesivat hoitamaan pentuja yhdessä, eipä sillä väliä kumman pentuja imetät ja hoivaat. Heidän toimintaansa on ihana seurata! Mette ja Eliisa ovat myös toistensa parhaat kaverit, pentujen hoidon lomassa painitaan ja juostaan kovaa.

Mette imettää Eliisan pentua


Pennut ovat nyt 9 ja 11 vkoa, ne ovatkin varsinaisia riiviöitä. Mette ja Eliisa leikittävät yhdessä ja kurittavat laumaa, maailman parhaat äidit.

Yhteisiä ruokahetkiä riittää!


Pennuille on tiedossa jo omat kodit, Eliisa ja Mette ovat kodinetsijöitä. Ensikodin suurin toive olisi, että tytöt löytäisivät yhteisen kodin. Niin paljon kaksikko on yhdessä kokenut, että kyllä olisi hienoa jos elämä jatkuisi yhdessä. Tytöt ovat valmiita omaan kotiin syyskuun alkupuolella.

Jätä kommentti