Dione ja pennut, osa 4: Muuttopäivä

Etusivu / ensikotitoiminta / Dione ja pennut, osa 4: Muuttopäivä
Dione ja pennut, osa 4: Muuttopäivä

Dione oli aamusta alkaen jotenkin tympääntynyt. Suhisi pennuille eikä mikään oikein ollut hyvin… Jossain vaiheessa aamua mamma oli tullut haukkaamaan happea ”isojen puolelle”. Hän söi hyvällä ruokahalulla kaikessa rauhassa tarjottua ruokaa ja sen jälkeen meni lepäilemään löytämäänsä mökkiin. No, kaikkihan tietää, kuinka kiva on syödä ruoka ilman ylimääräisiä häiriöitä ja sitten ottaa pikku-unet. Dione siis otti vapaapäivän itselleen.

Reippaasti iltapäivän puolella, kun hän oli nauttinut hiukan lisää ruokaa, Dione lähti kutsumaan pentujaan, ja saatuaan pikkuhirviöt kasaan, johdatteli perheensä Isojen puolelta löytämäänsä mökkiin. Kas näin, muutto suoritettu. Asiasta tekee mukavan se, että neljä pentua on kuin Linnanmäellä. Uusi koti siis osoittautui aivan järjettömän hauskaksi paikaksi. Lasten mielestä. Äiti lähinnä loikoilee mökissään!

Tässä ihmisellä on vain se mielessä, että ei kai nyt vielä! Hyvänen aika. Jos kuitenkin sinne pienten puolelle takaisin! Mutta kai sitä on vaan luotettava siihen, että pentujen oma äiti tietää paremmin…

Jätä kommentti