Lupiini, Helsinki

Lupiini on hyvin rauhallinen, hiljainen ja herttainen n. 2,5 vuotias hurmaajaneiti. Lupiini asuu Helsingissä. Hän liikkuu lähinnä öisin ja panttaa syömistä, juomista ja tarpeilla käyntiä aamut, päivät ja illat. Öisin hän tutkii uteliaana valtakuntansa rajat.

Lupiini reagoi stressiin syömättömyydellä ja nirsoilulla. Hän ei pidä kiinniottamisesta, mutta kopittaminen sujuu paremmin. Käsiteltävä hän ei silti vielä ole.

Söpöydestäön huolimatta Lupiini on varsinainen hiekkalinko, joskin täysin sisäsiisti. Hiekka voi ilman katettua vessalaatikkoa lentää jopa 360 astetta. Hutipissailua ei ole ollut.

Lupiini käy iltaisin kiittämässä palvelijaa ruuasta – tai pyytää siivoamaan vessan. Tai hän käy vain tarkistamassa, että palvelija pysyy sängyssä, jotta saa vapaasti ottaa huoneiston haltuunsa ja syödä rauhassa. Hän ottaa myös katsekontaktin palvelijaan eikä livahda karkuun, kun kättä tarjotaan haisteltavaksi. Kosketusta värähtää.

Lupiini on FIV-positiivinen ja FELV-negatiivinen. Hän sopii yksineläjäksi rauhalliseen ja kiireettömään kotiin mieluiten yhden palvelijan palveltavaksi. Populaatiotaustaisena hän voisi nauttia myös toisen FIV-positiivisen kissan seurasta.

Lupiini luovutetaan sirutettuna, rokotettua, leikattuna ja madotettuna sekä kunnes hampaisto on hoidettu kuntoon. Lupiinin täytyy myös kesyyntyä hiukan lisää, ennenkuin hänet voidaan luovuttaa sisäkissaksi.

Jos kiinnostuit tarjoamaan mahdollisesti loppuelämän kotia Lupiinille ja olet valmis jatkamaan hänen kesyttämistään sekä tutustuttamistaan ihmisen kanssa elämiseen rauhalliseen tahtiin, niin laita viestiä haastattelut.kisury[a]gmail.com ja vastaa mielellään jo ensimmäisessä viestissä haastattelukysymyksiin.

Jätä kommentti