Wilhelmiina ja Harold, Järvenpää

* In English below the Finnish text *

Suomeksi:
Wilhelmiina ja Harold ovat kaksi nuorta kissaa. He ovat noin 8-12 kk vanhoja. Wilhelmiina on kelta-musta tyttökissa, jolla on keltaiset silmät ja valkoiset ”sukat” tassuissaan. Harold on melkein kokonaan harmaa poikakissa, jolla on keltaiset silmät ja valkoinen täplä rinnassaan.

Wilhelmiina on fiksu ja leikkisä. Harold on hieman ujompi, mutta tykkää katsoa mitä kaikkea on meneillään. He nukkuvat usein lähekkäin ja pesevät myös toisiaan ja tulevat toimeen toistensa kanssa erittäin hyvin ja myös heidän pikkuveljen Steven kanssa. He tulisivat myös luultavasti toimeen muidenkin kissojen kanssa.

Wilhelmiina tykkää leikkiä ja samoin Harold, mutta hän on vähän siskoaan rennompi. He tykkäävät myös kaikista erilaisista herkuista! Etenkin ääntä tekevät lelut kiinnostavat Wilhelmiinaa ja myös kissanminttu kelpaa molemmille.

Molemmat kissat ovat leikattu, rokotettu ja testannut FIV ja FeLV negatiivisiksi.

Täydellinen koti heille olisi koti, jossa on jo kokemusta tai suurta halua työskennellä arempien kissojen kanssa.

Jos olet kiinnostunut niin laita viestiä jackie.lavitt [at] gmail.com englanniksi tai suomeksi. Lisää myös viestiisi millaisen kodin olisit tarjoamassa, ja mahdolliset kysymykset heihin liittyen!

In English:
Wilhelmiina and Steve are two young cats. They are about 8-12 months old. Wilhelmiina is a little tortoiseshell cat, who has yellow eyes and little white ”socks” on her paws. Harold is an almost entirely gray cat with yellow eyes and a little white patch on his chest.

Wilhelmiina is smart and playful. Harold is a bit more shy, but likes to observe what’s going on. They often sleep together and also bathe each other. They get along well with each other as well as with their little brother Steve. They would also probably get along well with other cats.

Wilhelmiina likes to play and so does Harold, but he is a bit more relaxed than his sister. They also like all different sorts of treats! Wilhelmiina especially likes toys that make some noise, and both of them don’t mind some catnip.

Both cats are spayed/neutered, vaccinated and tested FIV and FeLV negative.

The ideal home for them would be a home with either experience or strong motivation to work with shy cats.

If you are interested you can contact us at jackie.lavitt [at] gmail.com in English or Finnish. Please add what kind of home you would be offering to your message, as well as any questions or concerns you may have!

Jätä kommentti