Vinski, Tampere

Vinski on hyvin arka ja kiltti poika. Ensikodissa hän vietti ensimmäiset 5 viikkoa sohvan alla ja uskalsi ainoastaan yön hiljaisimpina tunteina tutkia uutta ympäristöään.

Vinski ei ole ensikodissa kertaakaan sähissyt kenellekään. Sopuisampaa kissaa tuskin löytää. Ihminen on kuitenkin vielä pelottava, eikä Vinski ymmärrä silitysten tai rapsutusten päälle. Rohkaistumista on kuitenkin tapahtunut huimasti. Vaikean alun jälkeen Vinski viettää päivät pääosin näkyvillä ja laskee ihmiset jo melko lähelle.

Vinski seuraa ensikodin vanhempaa kollikissaa kuin hai laivaa. Rohkean kesyn kissan seurassa Vinskikin uskaltaa hieman lähemmäs ihmistä – muutaman kerran tämä ujo poika on jopa käynyt yöllä ihmisen jaloissa nukkumassa, kun siellä on kaveri rohkaisemassa (pakoon toki lähdetään heti kun ihminen liikahtaa). Uudessa kodissaan Vinskillä olisi siis oltava kesy kissakaveri tai useampi.

Kaikenlaiset leluhiiret ja pallot kiinnostavat Vinskiä. Erityisesti sellaiset, joissa on kulkusia tai muuta ääntä pitävää. Viimein on myös selvinnyt, miksi vaatteita löytyy nykyisin omituisista paikoista – tällä hetkellä Vinski kiskoo vaatteita alas kaapista ja painii housujen kanssa, hassu poika.

Vinskin iästä ei ole aivan varmaa tietoa. Vinski on nuori, mutta etuhampaat puuttuvat yhtä lukuunottamatta, ja hammaskiveäkin löytyy. Vinskillä on myös vatsan kanssa ongelmia. Ruokavalion joutuu luultavasti miettimään tarkkaan.

Vinski on vähän ujo kameran edessä, joten vielä ei ole kovin edustavia kuvia. Toisessa kuvassa Vinski on juuri autettu pois jääkaapin takaa – pudottautui sinne hädissään imuria pakoon.

Vinski luovutetaan kastroituna, sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna. Komeaan Vinski-Vincentiin voi tulla tutustumaan Tampereelle Kalevaan.

Yhteydenotot: Anniina, 050 3075607 / anniinakai1892 [at] gmail.com.

Jätä kommentti