Vinski, Tampere

dav

Vinski, noin 6 vuotta

Kiltti Vinski etsii yhä kotia. Hän on kovin riippuvainen toisista kissoista, kuten kuvistakin näkee, ja myös etsiytyy usein suosikki-ihmisensä lähelle. Vinski rakastaa rapsutuksia ja leikkimistä, mutta ahdistuu kovista äänistä tai liian innokkaista lähestymisyrityksistä.

Ensikodissa Vinski ei ole sähissyt kertaakaan yhdellekään ihmiselle tai kissalle. Vinskillä on herkkä ja kauniin yksinkertainen sydän, ja jos sen valloittaa, saa uskollisen loppuelämän ystävän

Vinski on todiste, että rakkaudella ja kärsivällisyydellä kaikkein pelokkaimmastakin kissasta voi kasvaa mitä ihanan ystävä! Ensikotiin tullessaan Vinski oli kauhusta kankea ja vietti ensimmäiset 6 viikkoa melkein kokonaan sohvan alla. Ihmiset olivat Vinskille ilmeisesti ihan uusi juttu, kuten myös sisällä asuminen. Vinskin selviytymiskeino oli muuttua lähes näkymättömäksi.

Hiljalleen piilottelu alkoi kuitenkin kyllästyttää, ja Vinski uskalsi jo tarkkailla ihmisiä sopivan välimatkan päästä. Ruoka-aikaan tämä kiltti maalaispoika – joka muuten ei kertaakaan ole sähissyt kenellekään – uskalsi jo tulla hieman lähemmäs. Päivä päivältä luottamus on kasvanut, ja nykyisin Vinski on täysin siliteltävä kaveri. Syliin ei kuitenkaan saa ottaa, eikä sinne itse halua.

Vinski rakastaa eniten ensikodin kilttiä kollikissaa. Hän seuraa ystäväänsä kuin hai laivaa ja nukkuukin ystävänsä karvainen kylki tyynynään. Myös ensikodin kipakan tyttökissan kanssa Vinski tulee juttuun varsin mainiosti. Tulevasta kodista olisi siis ehdottomasti löydyttävä vähintään yksi kissakaveri.

Vinskille maistuu kaikenlainen ruoka. Raakaruokaan hän ei kuitenkaan vielä uskalla koskea. Tulevan kodin on myös huomioitava, että Vinskiä on käytettävä joka vuosi laajemmassa suun tutkimuksessa – Vinskillä on paradontiitti, ja useita hampaita jo puuttuu, tai on jouduttu poistamaan.

Vinski on tottunut yhden lapsen läsnäoloon. Uusi koti saisi kuitenkin olla aika rauhallinen, sillä kovia ääniä (kuten imuria tai pesukonetta) Vinski yhä pelkää.

Vinski on ihana ja kiltti ja ansaitsee loppuelämäkseen valtavasti rakkautta.

Vinski luovutetaan kastroituna, sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna. Komeaan Vinskiin voi tulla tutustumaan Tampereelle Kalevaan.

Yhteydenotot: Anniina, 050 3075607/anniinakai1892 [at] gmail.com

Jätä kommentti