Vinski, Hankasalmi

Vinski-poika päätyi Kisulle kodinetsijäksi toisen yhdistyksen kautta. Hän on arviolta max 3-vuotias nuori hieman pullukka herra, kenellä vielä elämä on hyvinkin edessä. Aika nopeasti hän alkoi viihtymään ensikodin toisten kollipoikien seurassa, ihminen oli kuitenkin alkuun hyvin pelottava, kovasti piti sähistä kun liian lähelle tultiin.

Herra on hyvin nirso ruuan suhteen, oikein mikään märkäruoka ei maistu, kuivaraksut paremmin kelpaavat. Laatikkoon on tehty tarpeet sujuvasti.

Vinski vielä kesyyntyy rauhassa ensikodissa hetken aikaa, luovutetaan sitten ajallaan kotiin, missä hänellä on kissakaveri odottamassa. Jos ei kissaa entuudestaan ole, niin vinkkinä, että Vinskin kanssa samassa osoitteessa asuu ja hyvin toimeentulee Rölli, kuka myös etsii Kisun kautta kotia. Vinskillä oli tulovaiheessa hieman verensokerit koholla, tämä toki suurella tosennäköisyydellä on ollut stressistä ja tulehduksesta johtuvaa, mutta asia kontrolloidaan vielä ennen luovutusta. Ensikodista löytyy myös koiria, joten näihin Vinski tullee myös jossain määrin tottumaan.

Vinski luovutetaan leikattuna, madotettuna, rokotettuna, fiv/felv testattuna (negat), sirutettuna ja yleisesti tarkastettuna.
Tutustuthan vielä ennen yhteydenottoasi Kisun luovutusohjeisiin, jotka löytyvät täältä: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ ja vastaat kysymyksiin. Emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Vinski asustelee Hankasalmella Keski-Suomessa, jossa häntä voi käydä katsomassa. Yhteydenotot laura (at) willamyrskylintu.fi

Jätä kommentti